MIKAEL WILLGERT:
Ta ut dina pengar från Marginalen Bank medan det finns något kvar!

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det har nyligen kommit uppgifter som bekräftar att Marginalen Bank är på fallrepet. Vi har tidigare uppmanat våra tittare att ta ut sina pengar, ifall de har något sparat där. Detta har säkert inte gjort situationen bättre för denna politiskt agerande bank som försöker stoppa det fria ordet.

Marginalen Bank har bland våra tittare blivit känd som den bank som stängde av Swebbtvs bankkonto och bankgiro. Detta stoppade alla automatiska månadsöverföringar till Swebbtv från våra tittare. Detta har skadat Swebbtv vilket också var den avsikt som bankens ägare, Ewa Glennow, måste ha eftersträvat.

Swebbtvs bankuppgifter finns också omnämnda i tusentals program som finns på Swebbtv, Något som skulle ta oerhört mycket tid att ändra.

Eva Glennow, Marginalen Banks ägare och bankens största låntagare.
Eva Glennow, Marginalen Banks ägare och bankens största låntagare. Ett oacceptabelt förhållande som affärsvärlden rapporterade om år 2020

Längre tillbaka hade Swebbtv ett kapital innestående i Marginalen Bank men vi valde att flytta våra tillgångar från banken när det blev klart att bankens främsta låntagare var de bolag som ägdes av bankens ägare, Ewa Glennow. Detta är högst olämpligt och har kritiserats skarpt av Finansinspektionen vilket också har rapporterats i Affärsvärlden. Finansinspektionen har också utdömt böter till banken.

Vi har tidigare varnat för denna riskfyllda bank som förutom att banken har försökt skada Swebbtv och det fria ordet dessutom går mycket dåligt och missbrukar sina insättares förtroende. Förra året gick banken med stor förlust, en förlust som har accelererat i år.

Nu har det kommit uppgifter ifrån Dagens Industri som visar att bankens kollaps kan vara nära förestående. Så mitt råd till dig som har dina pengar där: Ta ut dina pengar från Marginalen Bank medan det finns något kvar!

Mikael Willgert
Chefredaktör och VD

Se även: https://etidning.di.se/shared/article/nischbank-i-trubbel/WoXOJUJH

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program