MIKAEL WILLGERT:
Det är ingen konspiration och inte heller någon påtryckning

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Kära tittare, läsare och följare!

Jag meddelade igår att vi avslutar Ledarna och Nyhetsanalysen med Magnus Stenlund.

Orsaken är att vi behöver dra ner på våra kostnader och tvingas ta en del tråkiga beslut. Vi har tidigare minskat antalet nyhetssändningar och vi gör ytterligare saker för att anpassa kostnaderna.

Inte oväntat uppstår frågor om orsaken till nedläggningen av programmen med Stenlund. Står vi under påtryckningar från något håll? Jag kan helt avvisa dessa farhågor!

Det handlar inte heller om att vi vill dölja något eller att innehållet i programmen har varit opassande.

Jag känner mig tvärtom väldigt tillfreds med att vi har kunnat komma ut med 320 Ledare och 114 Nyhetsanalyser med Magnus Stenlund under de senaste åren. Och dessutom Runkalendern och andra program. Han har genomfört en mycket beundransvärd insats som jag känner stor tacksamhet inför.

Men tyvärr har vi alltså inte kunnat hitta en väg framåt som löser vårt behov av minskade kostnader. Till sist har jag tvingats ta detta beslut.

Jag vill nu rikta ett mycket stort tack till alla er som följer oss och delar våra program. Jag vill också tacka alla er generösa tittare som gör denna verksamhet möjlig. Utan er skulle det inte gå.

Vi ger inte upp vår kamp för komma ut med viktig och trovärdig information utan jobbar på för att uppfylla vårt motto ”Swebbtv – När du vill veta!”.

Med Vänlig Hälsning

Mikael Willgert
Chefredaktör

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program