MIKAEL WILLGERT:
De oärliga makthavarnas och mediernas dagar kan vara räknade

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De oärliga makthavarnas och mediernas dagar kan vara räknade. Fasaderna håller på att rämna. Tänk på Berlinmurens fall och Sovjets kollaps. Allt fler ser igenom lögnerna och du behöver delta i avslöjandet.

Det är en tidig morgon nyårsafton 2023 och jag som heter Mikael Willgert och är chefredaktör här på Swebbtv har satt mig ner för att reflektera över året som har gått och vad som väntar härnäst.

Julfirandet med familjen är över och ikväll ska vi fira in 2024. Vi håller på den gamla traditionen. Hela julen har följt vår gamla tradition. Kalle, julmiddag och tomte på julafton. Sen några gemensamma julsånger och en andaktsstund på kvällen. Julotta i en fullsatt kyrka och firande med ytterligare närstående på annandagen. Därpå några dagars ledighet innan nyår. Detta nyår är det två nya barnbarn med och en liten glad hundvalp som livar upp.

Min fru tycker att jag ägnar för mycket tid åt mitt arbete och hon har säkert rätt. Därför passar det bra att skriva mitt manus när alla sover.

2023 var ett bra år. Det finns två utvecklingslinjer som jag skulle vilja peka på. Den ena är vårt kollektiva medvetande som svenskar, den svenska tidsandan. Den andra linjen härrör från de internationella finansintressen som idag styr världen, de vi kallar globalister eller globalistmaffian.

Den svenska tidsandan har gått i en positiv riktning. Alltfler svenskar vaknar och vill stoppa massmigrationen till Sverige. Till och med Socialdemokraterna går ut och säger att invandringen har varit för stor de senaste 30 åren. Alltfler ifrågasätter öppet propagandan kring klimatet, pandemin, HBTQ och feminismen. Politikerna tvingas erkänna sina misstag kring elförsörjningen och Försvarshögskolan erkänner att man har haft fel om Ukrainas möjligheter att vinna kriget.

Jag är väldigt tillfreds över att våra experter och analytiker har fått rätt i de frågor vi har engagerat oss i.

Mest uppenbart är det när det gäller Ukraina. Vi blev kallade putinister och rysskramare därför att vi inte trodde på en seger för Ukraina. Tvärtom sa vi att Ukraina blivit en fotboll i spelet mellan USA och Ryssland, Något som ingen idag ifrågasätter. Globalistmaffians språkrör Dagens Nyheter och även SVT drevade mot Swebbtv i början av kriget. Men vi stod på oss och Idag framförs våra så kallade konspirationsteorier i de flesta kanaler. Vår slogan ”Swebbtv – när du vill veta” stämmer bättre än någonsin och Swebbtv är en avsevärt säkrare källa än DN

Alltfler ifrågasätter också Covid-injektionerna och pandemiskrämseln har inte tagit skruv på nytt trots mediernas propaganda. Så det finns ett uppvaknande och vi kan se det i visningssiffrorna för våra program med ständigt nya människor som kommer in på Swebbtv. Allt fler vågar öppet tala om att de följer oss och berättar om det bland sina vänner. Så uppvaknandet pågår som sagt och går åt rätt håll.

Men går det tillräckligt snabbt?

Motståndarna och medierna som arbetar för globalisterna flyttar också fram positionerna.

 

Berlinmurens fall

 

Så var ligger vårt fokus nu i början av året?

Jag tänker på vårt avslöjande av Pål Jonson, vår försvarsminister. Han agerar agent för USA och de internationella finansintressen som styr USA:s krigsmakt.

Han bjuder in världens farligaste krigsmakt för att inta Sverige och göra Sverige till ett transitland och uppmarschområde för de intressen som vill får igång ett krig mot Ryssland. Inom kort kommer amerikanska soldater, stridsvagnar och fartyg vara en vanlig syn i Sverige om det går som han har tänkt sig. NATO har de senaste decennierna flyttat upp sin krigsmakt allt längre norrut till Polen och Baltikum. USA ökar tempot i omallokeringen av sina militära resurser till norra Europa efter fiaskot i Ukraina och i mellanöstern där de amerikanska baserna blir alltmer utsatta. Vi har lyft fram att USA:s krigsmakt inte alls handlar om försvaret av USA utan den är ett verktyg för att skydda och skapa de amerikanska finansintressenas tillgångar runt om i världen.

Avtalet om att USA ska få inta svenska militärbaser och göra Sverige till ett uppmarchområde mot Ryssland, är en mycket större fråga än NATO-anslutningen och den har inte debatterats alls. Partierna i riksdagen planerar att släppa igenom detta utan vidare.

Kommer uppvakandet ske så snabbt att vi kan stoppa dessa dåraktiga beslut eller är globalistmaffians grepp om medierna och våra politiker så starkt att de kommer hinna lägga Sverige helt under sig och förvandla Sverige till en koloni i deras händer.

Socialdemokraterna erkände, som sagt, nyligen att de har tillåtit kolonisationen av Sverige under 30 år och att detta har varit ett misstag. Idag har vi närmare en miljon analfabeter och en eller ett par miljoner muslimer i Sverige.

Detta är finansintressenas folk. Det är finansintressenas kolonisatörer och deras kolonisering av Europa och Sverige skyddas av finansintressena, deras organisationer och medier. Deras uppgift är att destabilisera Sverige och att rösta fram de partier som för finansintressenas talan. Till exempel när det gäller fortsatt migration eller i klimatfrågan. Eller för att se till att diskussionen handlar om annat än NATO och USA:s invasion.

Det förklarar varför våra politiker aldrig får stopp på massinvandringen, koloniseringen som snart har förändrat varje samhälle i Sverige fortsätter oavbrutet. Från Smygehuk i söder till Gällivare i norr. De internationella finansintressena vill inte stoppa massinvandringen. Tvärtom ser de till att EU stiftar lagar som gör att inget land i Europa ska slippa migranterna.

De kriminella klanernas nätverk har nu trängt in i hela det svenska samhället påhejade av medierna som styrs av globalistmaffian. De till och med kvoteras in i medier, förvaltningar och företag.

Ja, kan uppvaknandet ske tillräckligt snabbt? Det beror på dig och på oss som har vaknat. Du kan påskynda uppvaknandet där du är och med de kontakter du har.

 

Staty av Stalin fälls

 

Annat som vi kommer bevaka under året är den ekonomiska utvecklingen. Vi har i flera program talat om den ekonomiska kris som vi står inför. Frågan är hur länge den dröjer och om vi får fortsatt respit. Det är inte uteslutet att den eskalerar under 2024. Mängden dollar i världen vuxit lavinartat. USA:s skuldberg har fått enorma proportioner. Men USA påverkas också av den mängd dollar som har skapats utanför USA, det som kallas Eurodollar och som utgör en överväldigande del av alla internationella lån. Problemet är att systemet har kommit till vägs ände och inte kan generera den likviditet som behövs. Detta kommer ge deflation och massarbetslöshet. Det blir en utveckling som skakar om hela världens ekonomi.

Då behöver vi söka oss tillbaka till vårt lands kärnvärden. Hederlighet och pålitlighet. Djupa fängelsehålor eller utvisning för globalistmaffians ohederliga kolonisatörer och den inmigrerade kriminaliteten. Klimatet, feminismen, HBTQ kastas då på soptippen och vi behöver istället välja våra ledare utifrån skicklighet. Slut på inkvotering av kvinnor och utlänningar.

Rättmätiga straff för globalistmaffians medlöpare och landsförrädare. Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Stefan Löven och Magnalena Andersson bör få vad de förtjänar.

Hur ska vi åstadkomma en positiv utveckling för Sverige? Vi behöver ha öppna kloka diskussioner, och det kommer vara Swebbtvs fokus under året.

Vi måste ta tillbaka SVT och Sveriges Radio. Därför demonstrerar vi med start i Tessinparken kl 16.00 lördagen den 3 februari. Vi tar oss sedan till TV-huset där vi framför våra krav på att ta tillbaka SVT. SVT och Sveriges Radio är inte alls i allmänhetens tjänst. De arbetar för globalisterna och det måste vi ändra på. Vi behöver en nationell mediekanal som förmedlar Sveriges intressen i strid med Bonnier och Shipstedt som är globalistmaffians språkrör.

Om vi i de fria medierna inte protesterar finns det ingen som lyfter dessa frågor.

Men vi har inte samma ekonomiska resurser som de gamla medierna. Vi har inget presstöd. Vi har inga välbetalda annonser. Vi är helt beroende av våra generösa tittares donationer. Vi har många tusen tittare som ger sina bidrag och därmed deltar i striden för Sverige. Vi har även fått enstaka mycket stora donationer från förmögna personer som också vill vara med i kampen för Sverige.

För det är en kamp om Sverige och för yttrandefriheten som är demokratins förutsättning. De oärliga makthavarana och de gamla medierna smutskastar och baktalar oss för att hederliga människor inte ska våga visa sig i våra sammanhang. Men de oärliga makthavarnas och mediernas dagar kan vara räknade. Fasaderna håller på att rämna. Tänk på berlinmurens fall och Sovjets kollaps. Allt fler ser igenom lögnerna och du behöver delta i avslöjandet.

Du som vill vara med i kampen för Sverige och för yttrandefrihet kan dela våra program, dela våra flygblad eller sätta upp dem på anslagstavlor. Vissa personer har delat ut tiotusentals flygblad. Flygbladen finns i vår butik.

Du kan delta i våra möten. Och du kan stötta kampen ekonomiskt. Vi vill nå ut till så många som möjligt och därför har vi än så länge undvikit att ta betalt för att se programmen.

 

Lenin faller

 

Just nu har vi också kostnader för uppdatering och drift av vår tekniska plattform. Vi har lagt en hel del resurser på att uppdatera denna våra appar som uppdateras i början av året. Det kommer göra det ännu mer bekvämt att följa våra program.

En viktig möjlighet för dig att delta i kampen, är genom att köpa varor i vår butik eller våra viner på Systembolaget. Våra vitaminer och kosttillskott ger förutom hälsa även ett bra tillskott till vår ekonomi

Vårt vin är en trevlig present och håller mycket hög kvalitet. Det röda vinet är ett italienskt s.k. DOC-vin där varje box och flaska har ett sigill som garanterar detta. Det som händer de närmaste dagarna är att vi släpper ett vitt vin på Systembolaget. Det är en Chardonney från norra Italien som håller mycket hög klass och som kan beställas från den 10 januari på Systembolaget. Boxarna och flaskan har designats av en skicklig designer så att de vita och röda boxarna harmonierar när de ställs bredvid varandra. De har även Swebbtvs vapensköld som är designad av en framstående konstnär som jag hoppas vi ska få se mer av här på Swebbtv.

Vi planerar att ha ett event i januari för lansering av vårt vita vin. Vi återkommer om detta i vårt nyhetsbrev som du kan prenumerera på.

I vår butik finns också mängder av läsvärda böcker som är författade av personer som har deltagit i våra program. Genom att köpa dessa stöder du både författaren och Swebbtv.

Du kan också köpa vår TV-sticka som gör att du kan se Swebbtv i din gamla TV men också SVT Play och betalkanaler. I butiken finns också våra självförsvarssprayer. Gå in på butik.swebbtv.se

Under nästa år kommer vi öka vår satsning på samtalsprogram, intressanta intervjuer och att få in intressanta personer i studion medan antalet nyhetssändningar kommer att minska något. Vi fortsätter vår investering i SwebbTube där alla har möjlighet att lägga upp sin kanal. Ta också som vana att dagligen gå in här på vår nyhetssida.

Vi som jobbar med detta är mycket tacksamma för det stöd som vi upplever och vi kommer att fortsätta arbetet för dig och för alla våra tittare.

Låt oss hoppas på det bästa och se fram emot ett lyckosamt och givande 2024.

Jag vill rikta ett stort tack till alla er som följer oss och som deltar i kampen för Sverige! Jag vill också tacka alla er som på olika sätt deltar i programmen och som gör dessa möjliga.

Mikael Willgert
Chefredaktör Swebbtv

 

Du hittar programmet med nyårstalet här:

https://swebbtv.se/w/aCBYUNfRnuZbEiyEpbRWpD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program