Media covidlarmar igen – och nu släpps ett nytt ”vaccin”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Nästa månad lanseras ett nytt så kallat vaccin mot covid-19, som påstås kunna hantera senare varianter av coronaviruset. Men efterfrågan på ”covidvaccinet” har sjunkit kraftigt sedan 2021, rapporterar Reuters. Samtidigt larmar media om en ny ”variant”.

Den senaste tiden har mainstream-media börjat larma om den nya covidvarianten ”Eris”, EG.5, som oftast bara ger milda symtom.

”På grund av dess tillväxtfördel och immunflyktegenskaper kan EG.5 orsaka en ökning av fall och bli dominerande i vissa länder eller till och med globalt”, hävdar globalistgruppen WHO.

Och nu försöker man få ut ett nytt covidvaccin på marknaden.

Vaccinjättarna Pfizer/BionTech, Moderna och Novavax ska ha tagit fram en substans mot den covidvariant som man tror kommer spridas under hösten.

Enligt Reuters artikel kommer vaccinet rullas ut i slutet av september, men det väntas inte bli någon anstormning bland folk för att ta sprutan.

Efterfrågan på covidvaccin har nämligen sjunkit kraftigt sedan 2021. Det året tog 240 miljoner amerikaner sprutan, jämfört med 50 miljoner hösten 2022.

Pfizer/BionTech har nyligen meddelat att man kan behöva avskeda personal om sprutorna inte säljer tillräckligt bra. Förra året sålde Pfizer och Moderna ”vaccin” för 56 miljarder dollar globalt, men i år väntas försäljningen minska till cirka 20 miljarder dollar.

Det ursprungliga så kallade vaccinet mot covid har blivit mycket hårt kritiserat av läkare och forskare, och bland annat liknats vid ett ”anti-vaccin”, eftersom det visat sig ha motsatt effekt och gör vaccinerade människor mer sårbara för sjukdomen.

I sociala medier är många negativa till medias nya larm om covid.

”Om du fortfarande låter dig luras, så är det din sak”, skriver en användare på X om de nya sprutorna.

”Ingen spruta för mig! Fick covid 2/2020! Hade feber i en natt, återställd! Fick antikroppar, tog aldrig sprutan, fick aldrig covid igen”, skriver en annan.

Läs också:

Läkare: Covidsprutan ett ”totalt misslyckande” – det är ett ”anti-vaccin”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program