Massfattigdom och samhällskollaps väntar efter globalisternas proxykrig

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisternas proxykrig mot Ryssland kan leda till en liknande situation som i Tyskland på 1920-talet. Hyperinflation och samhällskollaps. Det förutspår Fox News Tucker Carlson i ett nytt program. Antingen det, eller att globalisterna satsar allt på ett nytt världskrig. Kriget mot Ryssland går nämligen inte västvärldens väg, oavsett medias propaganda.

Enligt senatens majoritetsledare Mitch McConnell finns det inget som är viktigare i världen än proxykriget i Ukraina. Ryssland måste besegras via Ukraina. Det är prio ett.

– Att besegra ryssarna i Ukraina är den enskilt viktigaste händelsen som pågår i världen just nu, påstår McConnell.

Fox News Tucker Carlson håller inte alls med. Maktelitens krig är helt oviktigt, och har egentligen bara varit ett fiasko som nu gör att USA kan förfalla totalt. TOTALT.

– Att besegra ryssarna i Ukraina är inte den enskilt viktigaste händelsen i världen ur USA:s perspektiv, säger han. Det är inte ens nummer femton på listan. Det ligger långt under att avsluta importen av fentanyl till vårt land och det ligger långt, långt under att bevara den amerikanska dollarns styrka. Men om Mitch McConnell och Joe Biden och resten av dessa hänsynslösa ledare får sin vilja igenom, kommer ett växande antal länder att göra det som så många redan har gjort: dumpa den amerikanska dollarn. Och vad kommer då att hända?

– Tja, alla dessa dollar kommer att ”komma hem” och värdet på vår valuta kommer dyka än mer. Detta kommer leda till fattigdom över hela USA, vilket i sin tur kommer orsaka den typiska politiska och kulturella instabilitet som oundvikligen följer ekonomisk kollaps: katastrof. Vi har sett det förut. Ni känner till de berömda bilderna från Tyskland i början av tjugotalet med sedlar i skottkärror. ”Vill du köpa en kopp kaffe? Det blir 30 kilo valuta.” Barn som leker med värdelösa högar av tyska pengar. Det kallades Weimar, Weimarrepubliken och den regeringen kollapsade på grund av hyperinflation. Sedan ledde ekonomisk kollaps till kommunistiska revolutioner över hela Tyskland och slutligen till nazistregimen. Det känner alla till.

Just detta kommer människor ihåg likt en klyscha, enligt Tucker. Situationen i Tyskland under 1920-talet liknar den i dagens USA, påpekar han.

Men exakt vad ledde till denna ekonomiska kollaps som då satte världen i brand?

– Kommer någon ihåg det?, undrar han. Varför sprängde den tyska regeringen sin egen valuta? Tja, enkelt. Den tyska regeringen tog på sig för mycket skulder som de inte kunde betala på grund av ett meningslöst krig. Ja, ett meningslöst krig var det som gjorde det och om det låter bekant så beror det på att det är exakt vad vi har gjort upprepade gånger i årtionden. Vi gjorde det i Vietnam. Vi gjorde det i Irak. Vi gjorde det i Afghanistan. Och varje gång kom vi undan med det för att vi unikt har hållit världens reservvaluta. Men den här gången kan det bli väldigt, väldigt annorlunda. Ett krig mot Ryssland kommer bli det sista kriget vi har råd att utkämpa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program