”Man bemöter inte Elsa Widding i klimatfrågan, utan drar upp Förintelsen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Elsa Widding har inte sagt ett ord om Förintelsen. Ändå var det den som drogs upp för att angripa henne. Detta tycker Swebbtvs Mikael Willgert är anmärkningsvärt.

Elsa Widding har gjort sig rikskänd i klimatfrågan. Nu har hon även börjat engagera sig i det så kallade covidvaccinet – samt WHO:s försök att skaffa sig makt över världens nationer.

– Det här är en ödesfråga för Sverige, sade hon i Swebbtv på onsdagen om WHO:s planerade pandemifördrag.

– Det handlar om vår suveränitet, påpekade hon.

Men media kritiserar henne inte sakligt i dessa frågor. Utan börjar prata om något helt annat.

– Elsa har ju engagerat sig i klimatfrågan, och det är kanske vår hetaste fråga. Och nu har hon engagerat sig i vaccinfrågan. Men man bemöter inte henne i dessa frågor, utan man drar upp Förintelsen där hon aldrig har sagt nånting. Det visar, kan jag tänka mig, hur känsligt det är att hon är engagerad i de två största frågorna, vaccinen och klimatet, påpekar Swebbtvs Mikael Willgert i veckans nyhetsanalys.

– Ja, och det är också väldigt uppfriskande att hon ifrågasatt varför man ska ha det här överstatliga inflytandet i Sverige, tillägger Magnus Stenlund om Widdings fokus på WHO.

Elsa Widding lämnade Sverigedemokraterna för att partiet inte stöttade henne när hon angreps så fult av media och regeringsmedlemmar, sedan hon deltagit på en kunskapskonferens i Norge.

– Det är oerhört bra att någon säger ifrån vad som är rimlig kutym, fortsätter Magnus Stenlund i Swebbtvs nyhetsanalys. Det ska inte kunna uttalas såna här saker utan att man reser sig upp.

– I det här fallet säger man nånting som är så hårresande att det krävs en skarp reaktion. Jag tycker hon visar det tydligt på ett bra sätt.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program