Malone varnar för upprepade influensasprutor: ”Ett förbjudet samtalsämne”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Upprepade årliga doser av influensavaccin kan försämra och fekrikta immunförsvaret, hävdar läkaren Robert Malone i en ny intervju med Radical/Maajid Nawaz.

Det är läkaren och vaccinforskaren Robert Malone som nu även varnar för kraftigt upprepad influensavaccinering. Han hävdar att årliga doser kan försämra människors immunförsvar.

– Det har funnits ett kroniskt problem med influensavaccinet. Och jag har förlorat tre olika jobb eller klienter för att jag tagit upp detta, när jag jobbade med influensavaccinutveckling. Det är ett förbjudet samtalsämne, säger han.

– Men när det gäller influensavaccin är det väldigt väl dokumenterat att den här processen med upprepad inokulering på årlig basis faktiskt driver människor till att få ett mindre och mindre effektivt immunförsvar mot influensaviruset.

Detta beror på så kallad antigenisk synd, säger han, vilket innebär att immunförsvaret kan bli ”fångat” av sin första respons mot ett virus och oförmöget att bilda ett effektivt svar på nya infektioner. Han jämför det med ett land som vinner ett visst typ av krig. Då kommer det ha väldigt god kännedom av att slåss ett sådant krig.

– Ditt immunförsvar fungerar lite på det sättet.

Alla människor är också ett resultat av sina tidigare erfarenheter, som sjukdomar man haft, påpekar Robert Malone. Kroppens immunförsvar har nämligen ett eget minne.

Men immunförsvaret kan blir tendentiöst, enkelriktat, av vaccin, påstår han.

– Det får ett minne efter att det hanterat en infektion. När det sedan träffar på en annan närbesläktad patogen, kommer det reagera som om det vore den ursprungliga patogenen.

Enligt Maajid Nawaz har den förre chefsforskaren hos Pfizer, Michael Yeadon, sagt att det inte finns någon mening med att ta influensavaccin varje år. Yeadon är dock osäker på om det även kan vara skadligt. Men Robert Malone är säker, hävdar han.

– Det sker skada, absolut.

Samma kritik framförde han mot covidvaccinet i somras. Han hävdade att läkemedlet förvandlar immunförsvaret till en laser riktad mot en sak samtidigt som omikronvarianten av viruset utvecklat en förmåga att undvika just denna del av kroppens försvar.

– Vad man nu kan se, olyckligtvis – och detta visar också varför de är så skärrade just nu – är att det är de kraftigt vaccinerade som till övervägande del hamnar på sjukhus och dör. Detta kan man se över hela världen just nu. De har snedvridit vår immunrespons genom dessa upprepade doser mot den första virusvarianten, sade han då om coronavaccinet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program