Malone till Swebbtv: Lögnen är enorm – media har ljugit för oss hela livet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sanningen kring covid och vaccinen har varit uppenbar och känd sedan länge. Men lögnen fortsätter fortfarande i mångt och mycket att råda. Detta eftersom makteliten i väst har så enormt mycket makt. Det som pågår är ”ren informationskrigföring”, säger den amerikanska läkaren Robert Malone till Swebbtv. Och det handlar inte bara om ”pandemin”. Det falska narrativet sträcker sig decennier tillbaka.

Under den stora covidkonferensen i Stockholm deltog bland andra den världsberömda vaccinforskaren och läkaren Robert Malone.

Swebbtvs Katerina Janouch påpekade för Malone att paradigmet kring covid och vaccinen börjar förändras, att lögnerna börjar rasa.

Kanske, men Robert Malone är inte lika säker.

– De kan alltid fortsätta ljuga, säger han till Swebbtv. De har enorma möjligheter och kraft att tvinga fram ett narrativ. Deras propagandateknik, femte generationens krigföring, deras psykologiska operationer, är väldigt avancerade.

– Jag trodde att narrativet skulle kollapsa förra våren. Men det gjorde det inte. Det var tydligt att många av de saker vi fick höra om vaccinets effektivitet, att vi skulle uppnå flockimmunitet om bara tillräckligt många av oss tog det, att det skulle skydda mot infektion, replikering och spridning, att det skulle skydda mot att smitta mormor, att det var säkert och effektivt, att det var barn som utgjorde en fara för mormor.

– Förra våren var det tydligt att allt detta var falskt. Det var tydligt att sjukhusen fått ekonomiska incitament att överräkna dödsfall och sjukdom från covid. Ändå förnekade media detta.

Och personer som senare ändrat sig, som blivit kritiska till vaccinen, attackeras nu.

Globalisterna och deras medier är fullständigt hänsynslösa.

– Vi har personer som vaknar upp och medger sanningen. De blir attackerade, fortsätter Malone. Personer som tidigare var med media. Det är vad som sker. Detta är mediekrigföring. Inget är rättvist. Inget är ärligt, rätt eller etiskt. Det är ren informationskrigföring. Och alla måste vänja sig vid det. Förvänta er inte att media ska vara snälla, eller låta er vara. Det är som det är.

– Det vi måste göra är att förmedla sanningen, som vi förstår den, till våra tittare, lyssnare och kollegor, och låta dem fatta sina egna beslut om vad som sant eller falskt. Upptäcker de att företags- och statssponsrad media har vilselett dem, får de kanske tänka en gång till om hur tillförlitliga dessa mediekällor är.

Sedan handlar det inte bara om covid. Maktelitens ”narrativ” sträcker mycket längre än så.

Lögnerna är mycket större än så.

– Vi måste förlika oss med det faktum att företags- och statssponsrad media, precis som Pravda, har ljugit för oss hela livet. Och nu måste vi hitta något annat sätt att komma till sanningen. Det betyder att vi måste vända oss till alternativa media, som er, säger Robert Malone till Swebbtv.

Lyssna på intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program