Malone: Detta har ”inget med vetenskap att göra”, det handlar om att ”bygga en marknad”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Nu försöker man i USA lansera det så kallade covidvaccinet som något man behöver injicera varje år, likt influensavaccinet. Men argumenten bakom årliga vaccinationer är en lögn, hävdar den amerikanske läkaren och vaccinforskaren Robert Malone. Han har själv jobbat på influensavaccinföretag, så han vet vad som egentligen sägs på deras möten, förklarar han i en intervju med journalisten Dana Loesch.

Enligt Vita huset kommer de flesta människor behöva ta minst en covidspruta per år.

Även influensavaccin är något som många uppmanas ta varje år.

Men detta är en bluff, enligt läkaren Robert Malone. En potentiellt farlig sådan.

– Det är en lögn. Och av samma skäl vill de nu ha årliga coronavaccinationer. Logiken bakom detta är något som kallas för ”Warm Base Manufacturing”. De upprepade inflensadoserna är till för att bygga en marknad. Det har ingenting att göra med vetenskap, säger han.

I verkligheten, förklarar Malone, ökar detta risken för så kallad antigenisk synd, vilket innebär att immunförsvaret kan bli ”fångat” av en obsolet respons mot ett virus och därmed oförmöget att bilda ett effektivt svar på nya infektioner. Immunsystemet försvagas alltså.

Detta gäller både covid och influensa, säger han.

– Det är samma problem som vi ser med coronaviruset. Det senaste influensavaccinet var bara 18 procent effektivt. Jag har jobbat för flera influensavaccinföretag och jag kan den här branschen utan och innan. Och detta är ett förbjudet ämne att prata om. Men som jag sa, och detta är viktigt att förstå, de bygger och driver på en marknad. Man tror att vi en dag kommer få en väldigt svår influensa, fortsätter Malone och hänvisar till spanska sjukan.

– Men 1918 års H1N1 var en blandning av bakterier och virus, och idag har vi bra antibiotika. Så detta är ett korthus, som inte tål granskning.

Hade man inte fortsatt med årlig vaccinering hade dessa anläggningar inte längre varit användbara, påpekar vaccinforskaren.

– Därför måste man skapa en artificiell marknad, vilket sker genom all propaganda och hajp kring att man måste vaccinera sig varje år.

– Jag har personligen suttit på såna här möten, och detta är vad som döljer sig bakom dem. Gå inte på det, betonar Robert Malone i intervjun.

Se hela:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program