Makteliten försöker ”aktivt förstöra” Europas bönder

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Med hjälp av lögner och klimatpladder försöker makthavarna aktivt decimera Europas lantbrukare. Därav bondeupproren över kontinenten. Det säger en holländsk bonde inför det politiska etablissemanget, uppger rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i ett inlägg på X.

Just nu pågår bondeuppror i det ena europeiska landet efter det andra, bland annat i Bryssel i Belgien, där EU-”eliten” huserar.

Vad beror det på?

Så här förklarar en nederländsk bonde saken i ett klipp, som rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek hänvisar till på sitt X-konto:

– Över hela Europa kan man se att bönder aktivt blir förstörda, säger han inför politiker. De skapar matbrist, och det sker medvetet.

– Era vackra ord förändrar ingenting.

Lantbrukarnas plånböcker töms, påpekar han. Problemen som drabbar dem har skapats ”avsiktligt, medvetet”. Och det hela har ingenting att göra med demokrati, enligt lantbrukaren.

– De är skapat på ingenting annat än lögner. Hela den europeiska och holländska befolkningen står på böndernas sida. De vill ha hälsosam mat. De vill inte äta insekter eller växter. De vill äta normalt, som vi alltid har gjort.

– Jordbrukssektorn decimeras med lögner och klimatproblem som skapas medvetet.

Det som sker är helt förnuftsvidrigt, påpekar han.

– Det är ni som utövar den här politiken, och alla gömmer sig bakom Bryssel. Men vad är Bryssel? Det är bara en stad i Belgien. Staden är inget hot, utan personerna som drar i trådarna, de som bedriver den här politiken och i slutändan är det de som kommer att hållas ansvariga. Vi bönder kommer inte hit särskilt ofta. Men vi kommer visa att vi menar allvar, eftersom det tydligen är den enda vägen ut ur detta. Inget mer snack. Vi kommer slå tillbaka. Vi kommer slåss. Och vad som händer i Bryssel just nu. Jag hyllar dessa bönder. Jag respekterar dem och deras mod att slåss mot arrogansen hos vår ledare. Jag respekterar det.

– Det är kanske det enda sättet att vinna detta.

Men om ingenting förändras, väntar inbördeskrig i Europa, varnar han.

Läs också:

Klimatkrisen en total bluff, enligt forskare: ”Vi borde inte göra någonting”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program