Macgregor: Ukrainafiaskot skapar panik hos globalisteliten

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det är bara en tidsfråga innan USA drar sig ur Ukraina. Det finns nämligen inget annat sätt, hävdar militäranalytikern Douglas Macgregor i Judging Freedom. Europas politiker – den ”globalistiska eliten” – känner till detta, och har därför fått panik, menar han.

Frankrikes president Emmanual Macron har öppnat för att skicka trupper till Ukraina. Europa borde inte vara så ”fegt”, har han också hävdat.

Det finns en förklaring till dylika uttalanden, enligt den amerikanska arméöversten och militäranalytikern Douglas Macgregor, som även har en doktorsexamen i internationella relationer. ”Globalisteliterna” har panik, förklarar han.

Detta på grund av det fiaskoatartade proxykriget i Ukraina, som bara gjort Ryssland starkare och rikare och Europa svagare och fattigare.

– Jag tror att de är i ett tillstånd av panik, säger Douglas Macgregor i en intervju med Judging Freedom. Vi talar om globalisteliterna som för tillfället styr Västeuropa.

– De är i panik eftersom de villkorslöst följt oss nerför trappan till helvetet. De har plötsligt insett att vi inte kommer fortsätta. De ser bevis för att vi tittar upp och försöker hitta en väg ut ur helvetet som vi skapat för oss själva. De vet detta. Det finns ingen framtid för oss i Ukraina. Ukraina kommer aldrig bli medlem i Nato och ingen kommer gå i krig med Ryssland.

Enligt Macgregor är det bara en tidsfråga innan USA drar sig ur Ukraina. För det är så man gör, oavsett att man sagt motsatsen. Det var så man gjorde i till exempel Afghanistan. Sedan hoppas man att folk ska glömma bort vad som hänt, vilket också brukar ske.

– Ryssland är nu den överlägsna militärmakten i Europa, och det finns inget sätt som vi kan ta oss an dem och vinna. Så det enda vi kan göra är att tyst dra oss tillbaka och hoppas att de flesta inte märker det eftersom det kommer bli pinsamt.

– Det kommer ske i tysthet. Det kommer inte offentliggöras. Vi kommer helt enkelt lämna. Européerna vet detta. Det är därför som de är rädda. De kommer se löjliga ut inför sina väljare, som korkat nog har valt dessa personer.

Makteliten i Europa ”fruktar en gigantisk röd våg av högernationalistiska organisationer som tar över”, säger Macgregor och och påpekar detta troligen också är vad som kommer ske.

Douglas Macgregor kommer även in på frågan om Israels bombningar av och agerande i Gaza – som Swebbtvs Lars Bern förra veckan bestämt sade ”kommer stämplas som ett folkmord, det går inte att stämpla det som något annat, det som de håller på med är förfärligt”.

USA:s president Joe Biden beskrivs som en svag, menlös ledare och den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu vet, hävdar Macgregor, ”att han utövar oändligt mer makt och inflytande över beslut på Capitol Hill och i Vita huset uppriktigt sagt än president Biden”. Netanyahus utgångspunkt, hans ”tänk”, är att USA kommer backa Israel oavsett vad landets regim gör och detta är också en helt korrekt bedömning från premiärministerns sida, enligt Douglas Macgregor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program