Macgregor: Ukraina förlorar katastrofalt – och folk kommer undra varför media ljög

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Douglas Macgregor. © Foto: Wikimedia/BMG-2048 (CC BY-SA 4.0)

USA och västvärlden står inför stora förändringar. De finansiella problemen är inte hållbara, och när folk förstår verkligheten i Ukraina – att landets militär förlorar helt mot Ryssland – kommer detta också få följdverkningar i väst. Människor kommer undra varför media och makthavare hela tiden har ljugit om kriget, säger den amerikanska arméöversten Douglas Macgregor i en intervju med PBD Podcast.

Förra veckan skrev den amerikanska journalisten Seymour Hersh att Ukrainas offensiv är ett katastrofalt misslyckande.

Enligt den amerikanska militäranalytikern Douglas Macgregor är det inte långt kvar nu.

Han tror på total kollaps för Ukraina innan det amerikanska presidentvalet 2024. Han tror inte ens det blir något normalt val.

– Jag tror inte vi kommer till valet 2024, säger han i PBD Podcast. Jag tror saker och ting kommer implodera i Washington innan dess. Vår ekonomiska finansiella situation är bräcklig och kommer bita oss i baken. Jag tror vi kommer hamna i en situation där bankerna är stängda och otillgängliga i ett par veckor. Jag tror vi kommer stöta på något sådant. Jag tror också att nivån av våld och kriminalitet i våra städer är så hög att det kommer spilla över till andra delar av samhället. Folk som trodde de kunde leva utanför problemen, börjar nu påverkas av dem.

– Sen om man tittar på Ukraina. Jag tror Ukraina kommer förlora katastrofalt. Det kommer bli en total kollaps. Och detta kommer också få en effekt här hemma. För folk kommer undra varför alla sagt att Ukraina vinner och att Ryssland sysslade med propaganda på steroider. Alla dessa saker kommer sammanfalla och förhindra status quo.

Han hävdar också att jättefinansbolaget BlackRock försöker ta kontroll över Ukraina.

– Jag tror att BlackRock försöker kontrollera så mycket av Ukraina som det är möjligt, fortsätter Macgregor. Monsanto och en rad andra företag finns alla där. För vi pratar om den rikaste jordbruksmarken i hela världen. 5-6 meter svartjord. Jorden är så rik att Hitler försökte lasta med sig den till Tyskland. Så värdefull är den. Ryssar och ukrainare har berättat för mig att man kan sätta vad som helst i jorden, så växer det. Så bra är det. Så det är säkert många som vill ha dessa resurser, precis som Rysslands resurser. Denna aspekt finns i alla krig.

Se:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program