Macgregor: Globalism en ”överordnad” ideologi i väst – hotar vår frihet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalism är inte längre vad det brukade vara. Det har gått från att vara en konstruktiv idé om att integrera världens ekonomier, till att bli en destruktiv, totalitär ideologi som hotar världens länder och deras suveränitet. Det förklarar Douglas Macgregor i ett tal vid Ron Paul Institute. Globalismen står nu över allt annat. Det är den som politikerna lyder.

Vad är globalism?

Enligt den amerikanska arméöversten Douglas Macgregor, som även har en doktorsexamen i internationella relationer, har begreppets innebörd förändrats med tiden.

– Från början betydde det att integrera ekonomier över nationella gränser. Det är rimligt. Om vi kan integrera ekonomier kan vi blomstra tillsammans. Men det har förändrats, säger han.

– Det är nu en ideologi överordnad alla institutioner och nationell politik och traditioner. Globalism, så som den praktiseras av EU och Washington, leder till öppna gränser. Man reviderar historien så att den stämmer överens med deras narrativ. Och det möjliggör för den ”upplysta härskande klassen” att kunna styra världen, som har gett upp sin suveränitet och sina rättigheter. Den amerikanska rättighetsförklaringen, som vi känner den, har kastats ut och omdefinierats. Historia, kultur och nationell identitet förstörs.

Detta skulle förklarar varför politikerna numera är så enstämmiga. Globalismen styr dem.

Sedan hänvisar han till den ryska författaren Alexander Solsjenitsyn.

– Han sa att den ryska själen tillhör Gud, inte staten. Jag anser att den amerikanska själen tillhör Gud, inte Washington, påpekar Douglas Macgregor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program