Macgregor: Faller Ukraina faller globalisternas ”stora lögner”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

I stället för fredssamtal fortsätter västs politiker Ukrainakriget utifrån ”den stora lögnen” om att Rysslands invasion var oprovocerad, något svenska och andra makthavare ideligen tjatar om. Västmakterna eskalerar nu konflikten i stället för att erkänna sig besegrade. Att erkänna en förlust skulle nämligen innebära att även ”de större lögnerna” i väst kollapsar ihop med sina politiker. Det säger Douglas Macgregor i Judging Freedom.

Hur kommer det sig att man i väst ger till tillåtelse för Ukraina att attackera ryskt territorium?

Detta innebär en mycket allvarligt eskalering, menar vissa bedömare.

Enligt Douglas Macgregor är detta ett desperat försök att vidmakthålla sitt världsherravälde.

– Vi har att göra med politiker, både i Västeuropa och USA, som tillhör en större globalistklass, som ser sin makt försvinna, säger Douglas Macgregor. Jag betvivlar starkt att många regeringar i Europa kommer hålla mycket längre på grund av den enorma skada de gjort mot sitt eget folk.

Enligt Macgregor kan Ryssland till slut reagera genom att slå tillbaka mot bland annat flygfält i Finland och Sverige hela vägen till Rumänien.

Väst försöker ”rädda den ukrainska marionettregimen” som nu är i princip död, säger han.

– Men kom ihåg att både amerikaner och européer har matas med en diet av lögner om ursprunget till den här konflikten. Även idag, när man läser i västerländska tidningar eller media, så upprepar de den stora lögnen, att den ryska invasionen eller interventionen i östra Ukraina var oprovocerad. Inget är längre bort från sanningen.

– Vi gjorde allt vi kunde för att ryssarna skulle attackera, och till slut attackerade de eftersom de var rädda för att om de inte gjorde det skulle de stå inför ett mycket allvarligt hot från oss i östra Ukraina, fortsätter Macgregor. Och nu finns alla bevis i världen för att de hade helt rätt, från biolabben, till missilerna, till uppbyggandet av den ukrainska armén till en våldsam styrka designad för ett enda syfte: att attackera och döda ryssar.

Ukrainakriget har blivit ett gigantiskt fiasko för väst, men detta vägrar man erkänna, för då skulle de ”större lögnerna kollapsa som ett korthus”, säger han. Och de västerländska politikerna skulle inte överleva en sådan kollaps. De skulle falla ihop med sina lögner.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program