Lars Bern: Försvarsmakten globalisternas verktyg – försvarar deras intressen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den svenska Försvarsmakten är numera inriktad inte på att främst försvara Sverige och svenska folket, utan globalisternas intressen. Det säger Lars Bern i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys. Det är därför som Sverige går med i krigsorganisationen Nato, och det är därför som Försvaret idogt framhäver att man försvarar Prideflaggan – som globalisterna, enligt Bern, använder som en universell icke-nationell global symbol. Prideflaggan har blivit ”globalisternas symbol”, vilket den så kallade HBTQ-rörelsen borde vara medveten om, tycker Lars Bern, eftersom de exploateras av globalisterna.
– Det gäller att radera ut vår nationella identitet, vi ska inte känna oss som svenskar. Vi ska känna oss som medborgare i världsmaffians samhälle.

Det är i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys som Mikael Willgert och Lars Bern bland annat diskuterar Prideflaggan, Nato och Ukraina.

Enligt Bern utnyttjas den så kallade HBTQ-rörelsen av globalisterna. Prideflaggan är ett perfekt instrument för globalisterna, eftersom det är en universell flagga, inte en nationell. Globalisterna vill beröva folken deras nationella identitet.

Under årets Pridefestival i Stockholm deltog den svenska Försvarsmakten – som är på väg att kastas in i Nato – något Swebbtv Nyheter rapporterade om tidigare i veckan.

I början av juli meddelade den svenska SD-understödda regeringen att man kommer överlämna kontroll av Försvaret till Nato.

– Vi ser att vårt Försvar är till för att försvara globalisternas intressen framför allt, inte svenska flaggan, säger Lars Bern.

Prideflaggan är ”en flagga värd att försvara”, brukar Försvarsmakten säga.

Och det är alltså globalisternas flagga, påpekar Bern.

– Globalismen är en världsekonomisk maffia.

Sveriges försvarsmakt är inte längre inriktad på att försvara den svenska nationen, påpekar Mikael Willgert, utan något annat.

– Vårt försvar är inriktat på att försvara globalismen, säger Lars Bern. Det är därför Sverige går med i Nato. Nato är ju en allians som skapats av globalisterna. De styr USA helt och hållet. USA är en oligarki som styrs av globalisterna. För att öka sin kraft har de skapat Nato. Från början för att vara en motmakt mot Sovjetunionen, men i och med att Sovjet upphörde borde man lagt ner det. Men det gjorde man ju inte. Tvärtom så har man satsat stenhårt på att alla länder som är anslutna till globalismen ska ingå i Nato. Och nu gör Sverige det. Och då är vårt Försvar till för att försvara globalisterna intressen, framför allt, framför svenskarnas intressen.

Försvarsmakten hade lika gärna kunnat använda den svenska flaggan, då den symboliserar sådant som demokrati och tolerans.

– Men det är notabelt att man inte använder nationssymbolen, utan globalisternas symbol, förklarar Lars Bern. Det är jättesorgligt. De som jobbar med HBTQ-frågor borde se upp, för de utnyttjas systematiskt av de här krafterna.

Globalismen handlar, säger Bern, om att ”radera alla nationsgränser i världen så att man kan få kontroll över alla naturresurser”.

– Det gäller att radera ut vår nationella identitet, vi ska inte känna oss som svenskar. Vi ska känna oss som medborgare i världsmaffians samhälle.

Sverige har ju dock ännu inte blivit medlem i Nato. Det har nämligen visat sig svårt att tillfredsställa alla samtidigt. Muslimska länder rasar mot Sverige, efter koranbränningarna. Turkiet måste rösta igenom den svenska Nato-ansökan.

– Svenska politiker är sådana idioter att det går inte att beskriva, säger Lars Bern i Swebbtv. Man försöker sitta på en mängd stolar samtidigt, och det går inte. Vi har släppt in en miljon troende muslimer i Sverige. De fortsätter utöva sin religion och vill att vi ska respektera deras religion. Samtidigt underblåser man den här globalistiska HBTQ-rörelsen, som är ett rött skynke för troende muslimer och även vissa troende kristna, men inte alla.

– Det här går inte ihop, utan leder till en kollision i vårt samhälle och kommer skapa enorma konflikter i vårt samhälle. Det är redan på väg att göra det, genom de här koranbränningarna, som är en första symtom på det. Och sen, i och med att vi är toleranta och försvarar vår yttrandefrihet, så blir de muslimska regimerna runt om i världen, som representerar snart två miljarder människor, fientligt inställda till Sverige. Samtidigt är vi ett av världens mest exportberoende länder. Vi gör oss alltså till ovän med en fjärdedel av världsmarknaden.

Se hela programmet HÄR.

Försvarets Pridekampanjer genom åren:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program