Läkare varnar för Bidens kognitiva tillstånd: Borde inte leda landet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

USA:s president Joe Biden. © Foto: Official White House Photo by Adam Schultz/Public domain

Läkaren Ronny Jackson, som jobbat i Vita huset under flera presidenter, uppmanar nu Joe Biden att inte fortsätta som USA:s president. Han utgör nämligen en fara för landet, hävdar Jackson i en intervju med Fox News.

Det är Ronny Jackson, som tjänstgjort som läkare i Vita huset under tre amerikanska presidenter, som nu varnar för Joe Bidens mentala tillstånd.

Enligt Jackson kan Biden egentligen inte sköta sitt jobb.

– Jag har tagit hand om tre presidenter, så jag vet på egen hand vad som krävs för att vara överbefälhavare och statschef, säger han i Fox. Det är ett ansträngande jobb, både mentalt och fysiskt. Den här mannen kan inte gör jobbet. Han har bevisat för oss dagligen att han inte kan göra jobbet. Men det här kommer att bli värre.

– Den här mannen har kognitiva problem kopplat till sin ålder, fortsätter läkaren. Och det bara fortsätter förvärras.

Bara på några år har Bidens tillstånd blivit mycket sämre, menar Jackson.

– Det är ofattbart hur mycket han degenererat bara under sin tid i ämbetet. Vi har inte råd att ha den här mannen som president under resten av denna mandatperiod och sedan i ytterligare fyra år efter det. Han utsätter oss redan för stor risk, förklarar läkaren.

Ronny Jackson syftar bland annat på kriget i Ukraina och kriget i Mellanöstern, som enligt honom hade kunnat undvikas med en annan president.

– Våra fiender är inte rädda för oss längre, påpekar han i Fox. De har ingen respekt för oss längre, eftersom vi inte har det ledarskap i Vita huset som vi behöver.

– Det beror på att den här mannen – även om han skulle vilja det – inte kan ge det ledarskapet. Han är inte fysiskt och kognitivt lämpad för ämbetet längre, och någon i hans inre krets behöver göra honom medveten om det. Han måste gå vidare, för landets säkerhet.

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program