Läkare: ”Tyranniska psykopater” bakom pandemin

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Mycket häftig kritik uttalades under ”We Are The Change”-demonstrationen i Genève i helgen. Bland annat kallades de så kallade vaccinen mot covid för ”den mest fruktansvärda läkemedelsprodukten” som existerat i medicinsk historia.

Under helgen genomfördes ”We Are The Change”-träffen i Genève mot den globala eliten och WHO – och för mänsklig frihet.

Talade gjorde flera personer som blivit världsberömda under en så kallade pandemin, däribland den brittiska kardiologen Aseem Malhotra.

Malhotra hävdade bland annat att WHO ”förvärrade den globala hälsan under pandemin”.

– De stöttade tvång och mandat för den mest fruktansvärda läkemedelsprodukten i den medicinska historien, ansvarig för allvarlig skada och död för miljontals runt om i världen. Och de har fortfarande inte sagt förlåt.

– Världen förtjänar en ursäkt från WHO!, dundrade läkaren vidare.

Och varför gjorde man som man gjorde under covid? Malhotra hävdar att WHO under decennier allt mer vuxit fram till att bli en ”marionett för företagens tyranniska psykopater”.

Den amerikanska techmiljonären och entreprenören Steve Kirsch, utbildad vid MIT, gick så långt som att påstå att ”vaccinen dödade faktiskt fler människor än viruset gjorde”.

– Jag har tittat på den här datan under två år, och det finns inga fördelar över huvud taget från dessa covidvaccin, sade Kirsch under mötet. Och denna data finns där ute i offentligheten. Men inte en enda mainstream-forskare har analyserat datan, förutom jag.

Datan motbevisar etablissemangets påståenden om sprutornas fördelar, hävdar han. Sanningen är den motsatta. Datan går inte att förklara bort varför ”de undviker den som pesten”, säger han.

– Botemedlet var farligare än sjukdomen. Det är otroligt, fortsätter Kirsch.

– Jag ser fram emot en dag då ett vaccin som dödat fler än 10 miljoner människor över hela världen faktiskt tas bort från marknaden.

Se hela mötet HÄR eller HÄR eller HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program