Läkare kallar vaccinet för ”dödlig giftspruta”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den ukrainsk-amerikanske läkaren Vladimir Zelenko, som säger sig framgångsrikt ha behandlat hundratals covidsjuka människor med läkemedlet Hydroxiklorokin, riktar skarp kritik mot coronavaccinen. Att vaccinera barn jämför han med ”barnoffer”.

Det är i en videointervju som läkaren Vladimir Zelenko, som enligt egen utsago haft Donald Trump och Rudy Giuliani som patienter, riktar häftig kritik mot covidvaccinen.

Särskilt kritisk är han mot att vaccinera barn.

– Den enda anledningen att ge vaccinet till barn är om man tror på barnoffer, säger Zelenko.

– Om man har en befolkningsgrupp som inte löper någon risk att dö från sjukdomen, varför skulle man då injicera dem med en dödlig giftspruta?

Enligt Vladimir Zelenko, som hänvisar till vetenskapliga källor, förvandlas kroppen till en ”fabrik” för coronavirusets spikprotein. Enorma mängder av dessa spikprotein kan sedan sprida sig till resten av kroppen och orsaka bland annat bloddroppar och stroke. Barn kan drabbas av hjärtmuskelinflammation och gravida kvinnor ökar risken för missfall åtta gånger.

Men detta är bara de ”minsta problemen”, hävdar Zelenko. De djurstudier som gjorts på coronavaccinen visar nämligen något ännu mer oroväckande, förklarar han. Inledningsvis såg vaccinen ut att fungera, eftersom djuren bildade antikroppar mot smittan. Men när djuren sedan utsattes för viruset, dog en stor andel av dem.

– Det var deras eget immunförsvar som dödade dem. Det kallas Antikroppsberoende infektivitet (vilket innebär att sjukdomsförloppet förvärras genom att vaccinet skapar icke-neutraliserande antikroppar, vår anm). Som motargument kan man säga att människans immunförsvar fungerar annorlunda. Kanske. Men sådana studier finns inte. Du som tagit vaccinet är studien, fortsätter läkaren.

Zelenko påpekar att Israel, som snabbt gav Pfizer-vaccinet till sin befolkning men där smittan sedan ökat explosionsartat, har kallats för det största laboratoriet i världen.

Vladimir Zelenko presenterar statistik från CDC, USA:s nationella folkhälsomyndighet, som visar att friska barn under 18 år har en överlevnadsgrad från covid-19 på 99,998 procent, utan behandling. För unga vuxna är motsvararande siffra 99,95 procent, eller 50 döda per hundra tusen. För högriskgrupper är dödligheten 7,5 procent, men inte heller dessa bör ta vaccinet, enligt Zelenko.

– Det finns inget behov för dessa vaccin. Inte för någon, påstår han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program