Läkare vill se ansvarstagande – inte ”amnesti” för covidtyranner

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

En villkorslös ”pandemiamnesti” är det sista världen behöver. Ansvariga måste ställas till svars för de skador som ”covidhanteringen” och ”vaccinen” orsakat. Det som skedde under den så kallade pandemin måste granskas och världen måste ta lärdom så att inte samma sak sker igen. Det anser den världsberömda kardiologen Peter McCullough.

Det var i slutet av oktober som The Atlantic publicerade en artikel om att utfärda en så kallad ”pandemiamnesti”, att statens, medias och andras katastrofala hantering av covid ska förlåtas.

Detta ledde till mycket häftiga reaktioner i sociala medier.

Många kräver i stället rättvisa och ansvarstagande.

Kardiologen Peter McCullough vill inte heller se en villkorslös amnesti. Han skakar på huvudet och kräver rättvisa.

Det som skedde under ”pandemin” är för stort och allvarligt för att sopa under mattan.

– Vi blev förvånade av den här artikeln som säger att det begicks stora misstag men att de i princip inte ska granskas, inte ens riktigt erkännas eller att det ska uttryckas någon ånger. Man ska gå direkt till amnesti. Alltså hoppa över alla steg, säger Peter McCullough i No Apologies.

– Genom att göra så bäddar man får ännu en pandemi med ännu en katastrofal hantering. Så det vi behöver är att lära oss en läxa. De som blivit drabbade, de som dog men kunde ha räddats, de som skadats av vaccinet. Det måste ske en rättvisa.

Enligt McCullough har staten och det medicinindustriella komplexet rentav skadat folket.

– Det finns ett starkt krav på rättvisa i hela landet. Folk har fått nog. Det är uppenbart, det är ingen hemlighet att våra folkhälsotjänstemän och en rad andra sammanflätade entiteter har gjort många saker för att skada allmänheten.

Peter McCullough har precis släppts tillbaka på Twitter. Han finns också Telegram. Även den amerikanska läkaren och vaccinforskaren Robert Malone är tillbaka på Twitter, sedan han varit bannad från plattformen i nästan ett år.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program