Läkare fick svåra vaccinskador – karriären troligen förstörd

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Kirurgen Joel Wallskog fick svåra skador efter att ha injicerat sig med Modernas så kallade vaccin mot covid-19. Det berättade han under en paneldiskussion på tisdagen, tillsammans med en lång rad andra drabbade.

Det var igår som den amerikanske senatorn Ron Johnson höll en paneldiskussion med läkare och forskare som behandlat vaccinskador från de så kallade covidvaccinen.

Deltog gjorde även personer som själva drabbats av skador från de så kallade covidvaccinen, eller som har närstående som drabbats.

Bland deltagarna fanns Joel Wallskog, ortopedisk kirurg, som själv diagnostiserades med transversell myelit, alltså inflammation i ryggmärgen, efter vaccination med Modernas substans mot covid-19 i slutet av december förra året.

Han har troligen fått sin karriär förstörd, berättade han.

Redan en vecka efter vaccineringen blev hans fötter avdomnade. Sedan fick han kraftiga elchocker i ryggen. Några dagar senare kunde han inte ens resa sig.

En neurolog gav honom diagnosen transversell myelit. Efter ett par veckor försökte han dock ändå fortsätta jobba som kirurg men mådde hemskt dåligt redan efter två dagars arbete och kunde knappt gå.

Där tog hans yrke som kirurg – som han berättar att han älskar – kanske slut.

– Sedan dess har jag inte arbetat. Jag kan inte jobba som kirurg längre, det är inte säkert. Så mitt liv har förändrats dramatiskt efter den här biverkningen. Min 19 år långa karriär, som det tog nästan 14 år att utbilda och träna mig till, är sannolikt över, säger Joel Wallskog med gråten i halsen.

Biverkningen rapporterades in och USA:s nationella folkhälsomyndighet CDC erkände anmälan, men påstod att det inte var så allvarligt eftersom han inte lades in eller dog. Varken CDC eller Moderna hörde senare av sig, enligt Wallskog.

– Jag kände mig övergiven, säger han och uppmanar myndigheterna att de ska börja ta skador från coronavaccinen på allvar.

Se hela paneldiskussionen HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program