Läkare: Covid ett försök att ”erövra det mänskliga sinnet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De bisarra ”åtgärderna” under covid – som att påtvinga människor ett ”vaccin” även efter man visste att det inte fungerade som det skulle – handlade egentligen om att erövra det mänskliga sinnet och undergräva människors förmåga att tänka själva. Det hävdar den tyska läkaren Michael Nehls i en intervju med Tucker Carlson.

Hur kommer det sig att makthavare och det medicinska etablissemanget fortsatte påtvinga folk det så kallade covidvaccinet även efter man visste att det inte fungerade korrekt?

Vad handlade egentligen covidvansinnet om?

Framför allt drabbades västvärlden, påpekar journalisten Tucker Carlson i ett nytt program där han intervjuar den tyska läkaren och genetikern Michael Nehls, som skrivit boken ”The Indoctrinated Brain: How to Fend Off the Global Attack on Your Mental Freedom”.

Enligt Nehls handlade covid om att erövra det mänskliga sinnet. Det ingick i ett större försök beröva människor deras förmåga att tänka själva.

”Varför, efter det visade sig att mRNA-vaccinet inte stoppade smittspridning, fortsatte regeringar att tvinga det på sina befolkningar?”, undrar Tucker.

– Absolut. De tvingade till och med på det på ofödda barn, kvinnor som var gravida, unga barn. Detta var bitar av ett pussel som jag inte kunde förstå, säger Michael Nehls. Det var först när jag insåg att det inte handlar om hälsa, inte ens om pengar, utan att det handlar om att erövra det mänskliga sinnet, som allt blev logiskt och alla bitar av pusslet passade.

– Jag fick en bild framför mig som tydligt visar vad de håller på med, och det är att undergräva den mänskliga förmågan att tänka. Och det är ännu värre än så, vilket jag visar i boken.

Genom skräcknarrativet och det teknokratiska narrativet ville man ”skriva över” och ändra människors existerande minnen, individualitet och personlighet, förklarar han.

Och om detta var något som genomfördes avsiktligt, påpekar Tucker Carlson, ”skulle det vara det mest ondskefulla som någonsin gjorts”.

– Absolut, svarar Nehls.

Se intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program