Läkare: ”Vi har en pandemi av vaccinskadade”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0)

Det är så illa att alla som tog det så kallade covidvaccinet kan befinna sig i riskzonen. Det säger den brittiska läkaren Aseem Malhotra i blckbx. Vi har en ”pandemi av vaccinskadade”, påpekar han.

Det är i en intervju med blckbx som den kända brittiska kardiologen Aseem Malhotra återigen kritiserar det så kallade covidvaccinet.

Och han kommer med en allvarlig varning.

– Vi har en pandemi av vaccinskadade, säger han. Högst sannolikt har miljontals människor i världen blivit allvarligt skadade eller dödats av det här vaccinet, baserat på den bästa data vi har.

– Det vi behöver nu är inte bara en undersökning för att förhindra att detta händer igen. Vi behöver de allra bästa hjärnorna inom medicinsk vetenskap för att hitta lösningar som kan hjälpa dessa människor. Jag är också vaccinskadad. Jag är orolig. Jag vet inte vad som kommer hända under ett längre perspektiv. Jag vill ha lösningar.

Enligt Aseem Malhotra behövs total transparens.

– Jag är orolig för att alla som tagit vaccinet är i riskzonen.

– Vi har en pandemi av vaccinskadade, upprepar han. Detta är en massiv folkhälsokris och enligt min mening den främsta drivkraften bakom överdödligheten som syns runt om i världen.

Se klipp HÄR.
Se hela HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program