Klimatskräcken en ”trojansk häst” för globalister och kommunister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

”Klimatkrisen” handlar egentligen om överstatlig kontroll och ett försök att centralisera makt. Det säger den australienska senatorn Alex Antic. Och den ”globala uppvärmningen” är inte det första miljörelaterade bedrägeriet.

Det är den australienska senatorn Alex Antic som nu varnar för vad ”klimatlarmet” egentligen är för något, och vad det går ut på.

Det är en bluff. En ”trojansk häst” för globalister och kommunister.

– 1970 rapporterade Sydney Morning Herald att väderexperter fruktade att okontrollerade luftföroreningar skulle frambringa en ny istid. 1978 sade en dokumentär att under våra barnbarns livstid kan arktisk kyla och evig snö förvandla de flesta av de bebodda delarna på planeten till en polär öken. I slutet av 1990-talet och tidigt 2000-tal fick vi höra att människor hade gjort ett hål i ozonskiktet och att solens ultravioletta strålar skulle döda oss alla.

– Alarmistisk retorik om mänskligt skapade klimatförändringar är inget nytt. FN och media har drivit på det i årtionden, men under tiden har narrativet skiftat från global nedkylning till global uppvärmning. För några månader sedan raderade Greta Thunberg en tweet från 2018 som sade att ”En toppklimatforskare varnar för att klimatförändringarna kommer utplåna hela mänskligheten om vi inte slutar använda fossila bränslen under de kommande fem åren”.

Enligt Antic är det krafterna bakom klimatskräcken som utgör det verkliga hotet.

– Dessa domedagsprofetior går helt enkelt aldrig i uppfyllelse, fortsätter han. Isbjörnarna är fortfarande här, havet har inte stigit, ozonskiktet är helt i sin ordning,. Men poängen med detta budskap är att göra dig rädd, och varför?

– Om en klimatapokalyps är nära förestående, kan världens regeringar centralisera sin makt och kontroll, och kontrollera dina handlingar med en så kallad nödsituation. Det är en trojansk häst för globalism som leds av FN och deras dockmästare i det kinesiska kommunistpartiet. Detta tjänar inte Australiens intressen. Dessa entiteter tjänar inte Australiens intressen. De försöker kontrollera oss, och göra oss svaga. Det är den riktiga nödsituationen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program