”Klimatkrisen” ett dödligt bedrägeri, enligt politiker

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vivek Ramaswamy. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

”Klimatkrisen” är en bluff och en ”religion” som dödar fler människor än klimatförändringar gör. Det hävdar den tidigare amerikanska presidentkandidaten Vivek Ramaswamy.

Det var förra året, när Vivek Ramaswamy ställde upp som republikansk presidentkandidat, som han rakt ut sade att den så kallade klimatkrisen är en bluff.

– Låt oss vara ärliga som republikaner, sade han under en politisk debatt. Jag är den enda på den här scenen som inte är köpt, så jag kan säga detta: Klimatförändringsagendan är en bluff och vi måste förklara självständighet från den.

– Verkligheten är att anti-koldioxid-agendan är en våt filt över vår ekonomi. I verkligheten är det så att fler dör från dålig klimatpolitik än klimatförändringar.

Och detta är något han sagt flera gånger. Han har också hävdat att klimatfrågan är en modern ”religion” som egentligen inte handlar om klimatet.

Enligt Ramaswamy borde USA lämna Parisavtalet.

– Om du trodde att covid var illa, så är det som kommer med denna klimatagenda något mycket värre. Vi ska inte vika oss för denna nya religion. För det är vad det är. Vi piskar oss själva och förlorar vårt moderna sätt att leva när vi bugar för denna nya klimatgud, säger han.

Se:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program