”Klimatfrågan på väg att dö” – globalisterna riskerar nytt fiasko

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisterna och deras stolliga idéer och propaganda har det inte så lätt just nu. ”Pandemin” blev en röra av pseudovetenskapligt, missvisande svammel. Narrativet kring Ukrainakriget faller ihop allt mer och nu håller till och med klimatfrågan på att dö ut. Land efter land kommer backa från klimatkideologin. ”Det är jag helt övertygad om”, säger Lars Bern i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys.

Hur går det egentligen för klimatalarmisterna nu för tiden? I början av februari publicerade Dagens industri en artikel om att ”Sverige saknar kapital för klimatlyft”. Så kallade klimatteknikbolag har svårt att få ihop sin budget.

Men det är kanske inte så konstigt.

– Klimatfrågan håller på att dö, säger Lars Bern i Swebbtv. Den är på väg ner. I Europa har man inte längre råd med de här klimatåtgärderna.

– En av huvudorsakerna till den bonderevolt som rasar över hela Europa, och som SVT försöker dölja för svenska folket – det är bonderevolt i så gott som varenda land i Europa – och ett av huvudskälen är massor med pålagor på bönderna av klimatskäl. Det är klimatfrågan som driver det här, som är i botten, det är huvudorsaken.

Enligt Bern har vissa länder delvis börjat backa i klimatfrågan, även om en hel del politiker och verksamheter ännu försöker bita sig fast i den.

Sänkt reduktionsplikt är ett exempel.

– Det kommer komma mer. Men Sverige har ju grävt sig djupast i det här hålet och har mest att förlora, fortsätter Lars Bern.

– Vi måste kommer ihåg att klimatfrågan är lanserad av globalisterna och oligarkin därför att det är en sann global fråga. Klimatet kan inte isoleras till något land. Det är den perfekta frågan för att lyfta av nationalstaterna deras beslutanderätt.

Genom klimatfrågan försöker globalisterna föra över besluten till överstatliga organ.

– Vem är det som förstör vår ekonomi? Jo, det är EU, med alla sina pålagor som är motiverade av klimatskäl. Och framför allt är det nu bönderna som reagerar. Det är bara början. Vi kommer få en folklig revolt mot alla de här överstatliga idéerna som härjar i vårt samhälle. Land efter land kommer backa från det här, och då kommer konjunkturen för de här affärsidéerna som bygger på klimatfrågan att rasa, och pengarna som investerats i det här blir bortkastade.

– Det är jag helt övertygad om!, säger Lars Bern.

Läs också:
Klimatkrisen en total bluff, enligt forskare: ”Vi borde inte göra någonting”

Hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program