Klimat-Greta fälls i tingsrätten för ohörsamhet mot ordningsmakten

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Bild: Faksimil FN:s Youtube-kanal

Klimatlobbyisten Greta Thunberg har fällts i tingsrätten för ohörsamhet mot ordningsmakten. Denna dom kom efter att Thunberg och gruppen ”Ta tillbaka framtiden” genomfört en olaglig aktion i oljehamnen i Malmö.

Det var tidigare i somras som den unga klimatalarmistiska lobbyisten, som backas upp av västvärldens mäktigaste oligarker, försökte stoppa lastbilar att lämna oljehamnen i Malmö. Thunberg ska ha vägrat lyssna till polis på plats och därmed dömts för att inte möjliggjort Polisens försök att upprätthålla ordningen på plats utan att behöva göra en insats och flytta på henne.

Thunberg ska ha nekat till anklagelserna och har sagt till Expressen att det är de unga som tar striden.

– Det är väldigt talande att det är vi unga som först får stå emot fossilindustrin och sen får vi stå emot rättssystemet och vi verkar vara ganska ensamma, sade hon i intervjun.

Hon försöker därmed anspela på att alla unga personer skulle tillhöra den påstådda ”Generation Greta”. Skolvalsresultatet efter valet 2022 visar däremot en annan bild där det mest klimatalarmistiska partiet i riksdagen, Miljöpartiet, fick sämre valresultat jämfört med hur de vuxna röstar.

Sveriges Radio konstaterar att Thunberg bara timmar efter domen i tingsrätten var ute för att blockera lastbilar vid oljehamnen i Malmö igen. Frilansfotografen Roger Sahlström antyder på Twitter att Thunberg och hennes klimatalarmistiska aktivister är livstilskriminella då de fortsätter att begå samma brott som de dömts för.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program