Klimat-Greta dök upp på Hellströms konsert – folk lämnade arenan

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Faksimil FN:s webbtv

Under en konsert med Håkan Hellström på Ullevi klev helt plötsligt en av klimatalarmisternas främsta lobbyist in på scenen, ingen mindre än Greta Thunberg. Något som inte uppskattades av alla i publiken.

En miljöpartistisk läkare bakom Twitterkontot @nikemanuela beklagade sig högljutt över att flera ur publiken lämnade Ullevi när den AFA-kopplade Greta Thunberg klev upp på scenen.

– Ni som lämnade Ullevi i fredags när Greta oväntat kom upp på scen – jag såg er och jag skäms å era vägnar över hur töntiga ni är, skrev hon på Twitter.

Hon fick genast rejält med mothugg från flera personer som pekade på att Thunberg dels har kopplingar till den våldsbejakande vänstergruppen AFA. Andra menade att de som var på konserten var där för att lyssna på Håkan Hellström, inte stötta politisk propaganda. Andra som var på plats berättar att stämningen under konserten dog efter att Thunberg varit upp på scenen.

Thunberg har på olika sätt lyfts fram av såväl etablissemangslojal media, globala storföretag och internationella organisationer såsom EU samt FN. Det är inte heller första gången en artist gör gemensam sak med Thunberg. Thunberg har tidigare poserat vid en reklamkampanj för att ta Covid-vaccinet, den gången med den tidigare dömda somaliska gansterraparen ”1.Cuz”. Ett tilltag som också fick omfattande kritik vid tillfället.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program