Kennedy varnar för att Biden blivit tokig – ”förbereder för markkrig med Ryssland”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Robert F. Kennedy Jr. © Foto: Michael Kumm (CC BY 2.0)

USA:s president Joe Biden har beordrat tusentals amerikanska reservister till Europa. Detta för att ”förbereda sig för ett markkrig med Ryssland”, hävdar Robert F. Kennedy Jr.

Bidenadministrationen har spårat ur helt, menar den demokratiska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr.

Nu har Biden beordrat 3.000 reservister till utplacering i Europa, där ska de ”stödja operationer i Europa”, skriver Politico. Detta samtidigt som man lovat Turkiets president Erdogan 13 miljarder dollar i ett desperat försök att få landet att godkänna Sveriges Nato-ansökan.

Enligt Kennedy handlar det om att förbereda för ett krig med Ryssland.

Detta efter att proxykriget i Ukraina varit ett komplett fiasko från början till slut. Särskilt tydligt har misslyckandet blivit, efter att Ukrainas så kallade motoffensiv fallerat.

”President Biden har precis kallat in 3.000 reservister för att utöka amerikanska trupper i Europa som en del av ’Operation Atlantic Resolve’. Jag vill att folk ska förstå vad den här mobiliseringen handlar om. Det handlar om att förbereda sig för ett markkrig med Ryssland”, skriver Robert F. Kennedy Jr på Twitter.

I så fall lär man få skynda sig, eftersom det är presidentval i USA redan nästa år. Joe Biden kan förlora sin makt till Donald Trump, som inte alls vill ha krig.

”Hundratusentals ukrainska ungdomar har redan dött på grund av att USA:s utrikespolitiska etablissemang manipulerat deras land till krig för att uppfylla fåfäng och meningslös geopolitisk fantasi. Nu, snarare än att erkänna misslyckande, förbereder sig Bidenadministrationen på att offra amerikanska liv också”, skriver vidare Kennedy och fortsätter:

”Samtidigt förfaller våra städer, vår infrastruktur rasar samman, vår medelklass urholkas, brottsligheten skjuter i höjden, kroniska sjukdomar och missbruk frodas. Vi kan lösa allt detta om vi försöker. Men inte om vi lägger våra resurser på utländska äventyr.”

”Biden har tappat det. Han är ur kontakt med det amerikanska folkets verkliga behov och prioriteringar. Bryr du dig mer om global militär dominans, eller skulle du vilja bygga upp vårt välstånd inifrån och ut?”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program