KATERINA JANOUCH:
Nu har vi fått svart på vitt att kriminella islamister styr Sverige

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Att Sverige är ett land som styrs av konflikträdda ryggradslösa politiker och myndigheter har väl knappast undgått någon som har ögonen öppna. Sverige måste inneha rekord i att backa för destruktiva krafter! Dagligen kryper man på knä för fundamentalism och begår därmed brott mot våra grundlagsskyddade rättigheter. Yttrandefriheten samt demokratin stryps allt mer, i takt med att man slår knut på sig själv för att vara aggressiva islamister till lags. Islamiseringen av Sverige har tidigare framför allt av etablissemangets PK-megafoner avfärdats som en överdrift och en konspirationsteori, men som många andra ”konspirationsteorier” på senare tid har farhågor angående underkastelsen inför islam besannats. Kulmen nåddes när det blev känt att polisen i Malmö begärt att åklagaren ska utreda om Rasmus Paludan och hans koranbrännande är hets mot folkgrupp, trots att åklagare så sent som 2020 slagit fast att det inte är ett brott att bränna en religiös skrift oavsett trosuppfattning. Det verkar som om polisen i Malmö hoppas att det som inte är ett brott nu ska bli kriminellt. Malmö känns redan en förlorad enklav där jag gissar att en stor andel poliser är islamister. Människor, som hoppas att Sverige framöver ska lyda under sharialagar där hädelse i muslimska länder kan bestraffas med döden. Symptomatiskt nog framför polismannen Nadim Ghazale, med rötter i mellanöstern, i en debattartikel önskemål om just hädelselagar.

Det är faktiskt bisarra krumbukter vi ser i kölvattnet av de så kallade korankravallerna, när hela klaner från minsta förskolebarn till farmor organiserat samlade sten för att skada och döda svensk polis. Svensk polis vars arbete genererar skatt som dessa invånare till stor del livnär sig på. I tusental har araber och afrikaner tillåtits flöda in i Sverige, de har fått alla upptänkliga förmåner, men det räcker inte, de kräver att svenska samhället ska buga och underkasta sig deras tro islam och inte kränka deras profet med vår yttrandefrihet. De kräver att svenska folket ska integrera sig i deras traditioner och kultur, istället för att ta seden dit de kommer och i respekt försöka anpassa sig till det svenska samhället. Polisen har uppenbarligen inte estimerat antalet ”nysvenskar” som bär på ett brinnande hat mot Sverige som nation och dess frihetliga värderingar? De verkar grovt ha underskattat kraften hos muslimska klaner, som under vårvintern redan mobiliserat sitt hat mot svensk socialtjänst. Polisen verkar här lika hjärntvättad som den naiva delen av befolkningen som tror att man blir svensk med allt vad det innebär så snart man åker tunnelbana eller får socialbidraget insatt på sitt konto.

Att polisen sviker den svenska yttrandefriheten och demokratin är inte bara oroväckande, det är fullständigt skandalöst. Ska vi ha en polis som först ger tillstånd till en manifestation men sedan vill utreda om denna är hets mot folkgrupp trots att det rör sig om att bränna en bok? Vilken folkgrupp är Koranen, eller islam? Får man inte kritisera ideologier och politiska åsikter i Sverige? Eller är det just islam som har en särställning? I sin debattartikel skriver polismannen Nadim Ghazale – som kallat staten Israel ”cancer” och som uttryckt grov antisemitism, exakt i enlighet med vad just Koranen predikar – att muslimer är en särskilt utsatt grupp som behöver behandlas med hänsyn. I själva verket är det precis tvärtom. Det är islamister som är den grupp som utsätter Sverige för ständiga konflikter och som genom sin föråldrade ideologi vägrar respektera fria, demokratiska samhällen. Stenkastning pågår ständigt och jämt i muslimska länder, till exempel som straff när en kvinna varit otrogen. Denna ideologi som bär en tunn fernissa av religion men är i själva verket ett juridiskt system och ett statsskick som inte accepterar kritik eller ifrågasättande, är starkt patriarkal och rasistisk, homofob och icke-tolerant. Det är dock denna ideologi som i dag kuvar svenska polismyndigheten och vår regering. För att inte stöta sig med islam viker man ner sig för aggressiva kriminella utlänningar, man daltar med extremister, man ursäktar våld med att man måste visa hänsyn till dessa kränkta individers känslor. Det är otäckt, sorgligt, skrämmande och riktigt absurt.

Under korankravallerna har vi fått lära oss att det som provocerar inte bör få ske. Det ska avvisas, helst förbjudas. Som koranbränning. Som kritik av islam. Svensk polis retirerar för områdenas kriminella, för maskerade tonåringar, för stenkastande pöbel. Man säger härmed, ni vann! Vi lyder er. Varför står de inte på knä, bugar sig för sina nya herrar? De kan lika gärna göra det, när de låter de här individerna bestämma tonläget. Bråkar du, så backar vi! Jag tänker, vad mer kan man tänka sig att backa för? När de gapande islamisterna kräver att vi kvinnor ska täcka vårt hår för att blotta åsynen av våra bara huvuden gör dem så kåta att de inte kan styra sig? Ska vi förbjuda Pridetåg för att islamisterna ogillar bögar? Får vi inte ha en enda synagoga kvar i Sverige eftersom Koranen predikar att judar måste dö? Och kristna? I islams namn bränner man kyrkor, dödar kristna, förföljer oliktänkande. Ska polisen acceptera också det? Kanske måste alla kyrkorna i Sverige rivas, så inte någon blir förorättad? Eftersom islamisterna annars blir jättearga, eller ledsna i ögat?

Jag undrar varför Sverige överhuvudtaget ska ta hänsyn till hitresta islamister och deras känslor? Vem tar hänsyn till mina känslor, när jag ogillar skäggiga talibaner som tycker att jag som kvinna ska respektera män och vara hälften så mycket värd som en penisbärare?

Jag har alltid stått upp för den svenska polisen och jag vet att det finns många bra snutar där ute, men här går min gräns. De som inte känner sig nöjda med sina chefers feghet och idioti, med politiseringen av en myndighet som svikit sina kärnuppgifter och som nu går de kriminella klanernas och islamisternas ärenden, de borde säga upp sig. De som är kvar gissar jag är nöjda med att bli en kuvad fårskock som inte längre står upp för sitt folk. Jag vet vad det kallas och det är inte något vackert ord. Kanske hoppas de här fega sossepoliserna att de ska bli rikligt belönade när Sverige blir ett kalifat. I mina ögon är de svikare som jag förlorat allt förtroende för. Medierna fylls av skräckvisioner av ryssen. Men Sverige är redan ockuperat. Av woke, av islam, av politisk idioti. Med vänner som dagens polismyndighet behöver Sverige inga yttre fiender. Fienden är här, bland oss, och gör svenska folket en enorm skada. Thanks for nothing! Backa på ni, rätt in i medeltiden.

KATERINA JANOUCH
programledare Swebbtv, författare och journalist, aktuell med satirboken ”Helt Oacceptabelt” som du kan köpa här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program