KATERINA JANOUCH:
Carolagate drar ner brallorna på ljugande journalister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den mediala stormvinden fångade oss alla. Det är 2023, herregud, vet inte alla om att den ansvarslösa migrationspolitiken slagit sönder Sverige? Polischefer har bekräftat kriminella klaner, vi har stenkastarorgier och rent inbördeskrig, Sverige toppar listorna över antalet skjutningar, mord och våldtäkter, våra skattepengar rinner iväg i tsunamiliknande strömmar till bidragsbedragare, asylhaveriet och fusket är avgrundsdjupt och Säpo varnar för islamistisk terror. Ändå blir bestörtningen kolossal när en känd sångerska tycker att folket ska vakna och säger att hon är förtvivlad över utvecklingen i landet. Aldrig har journalisternas lögner varit så uppenbara. Det är rent pinsamt att se.

De duktiga vänsterliberala landsförrädarna i mainstreammedierna har tävlat i vem som kan skrika högst och ljuga mest. Jag har fascinerats över vilken dynga som faktiskt får lov att publiceras i våra mainstreammedier, att nivån är så pass låg. Skäms de inte det bittersta att låna ut sina namn till den här typen av helt uppenbar propaganda, som inte ens sossarna själva köper, i alla fall inte när de sitter och samtalar mellan skål och vägg? Snälla, bespara mig ert prat om ”främlingsfientlighet” när det största rasistproblemet i Sverige i dag är hatet mot svenskar och det faktum att många svenska ungdomar inte vågar gå ut om kvällarna av rädsla att bli förnedringsrånade!

Aftonbladet gnäller Irena Pozar om att hon har ont i magen av Carolas (helt rimliga) uttalanden. Jag måste säga att jag blir lite chockad, Pozar är själv mamma och hennes barn ska växa upp i ett Sverige där skolan blivit helt dysfunktionell och där vården havererat. Pozar borde ha ont i magen av att hennes barn kanske kommer bli pissade i munnen då deras hud är av den blekare sorten. Pozar kanske borde frukta att feminismen kan vara i riskzonen när islamiseringen tilltar? Att det kan bli mer homofobi och förföljelse av kristna och judar … Men sånt bekymrar uppenbarligen inte Pozar. Som den nyttiga idiot på samma arbetsplats som Sveriges största lögnare Anders Lindberg blir hon premierad och bekräftad när hon krampaktigt fortsätter upprätthålla lögnen om att människor som ärligt beskriver Sveriges kraschade verklighet är det största problemet.

Samma Aftonbladet hade rubriken att Carola lägger skulden för gängkriminaliteten på invandringen. Ja? Och? Det är ju sant! Fängelserna är överfulla med utlänningar och de gängkriminella miljöerna är en konsekvens av mångkulturalismen. Det Carola säger är fakta – medan Aftonbladet ljuger. Gängkriminaliteten är ett importerat problem. de kriminella klanerna är inte Nisse från Hökarängen. Utan mångkulturalismen skulle Sverige inte ligga tvåa i världen som ledande våldtäktsnation. I statistiken av överfallsvåldtäkterna och gruppvåldtäkterna är majoriteten av fallen förövarna från utomeuropeiska länder. Och så vidare, och så vidare. Vi har statistik från BRÅ. Vi har program som Uppdrag Granskning som visar detta klart och tydligt. Vi har reportage i mängder som tydligt visar sambandet. Jag är förvånad över att man då så skamlöst kan ljuga vidare om sånt som redan ligger i öppen dager på bordet?

Dagens Nyheter är det Alex Schulman som tycker att Carola låter som Jimmie Åkesson. Ja, det är väl utmärkt, tänker jag i mitt stilla sinne. Sen inser jag att Alex givetvis skriver vad dravel som helst för att hålla sig väl med sina politiskt korrekta kändisvänner i klägget, som Håkan Juholt så träffande beskrev den otäcka kladdiga röran av mediemänniskor, politiker och kändisar i storstadens skyddade ekokammare. Schulman är kanske en av landets största hycklare. Bortskämd och badande i överflöd har han mage att vädra åsikter om Sveriges förändring och peka finger åt Carola. Jimmie Åkesson har inte haft många fel i sina analyser av vart Sverige är på väg och det hedrar Carola att hon trots den massiva åsiktskorridoren vågade uttrycka sin oro för sitt eget land. Troligen har hon gjort mer för debatten än någon annan kändis de senaste åren, även om hon snabbt pudlade och bad om ursäkt (oklart för vad).

En annan förljugen sopa är den misslyckade kulturskribenten Hynek Pallas, som gjort karriär på att dreva mot människor (bland annat mot mig) och nu tar stafettpinnen vidare då han ondgör sig över Carola. Pallas är av tjeckisk härkomst, precis som jag själv, och hans föräldrar lämnade forna Tjeckoslovakien av politiska skäl. Jag funderar hur en kille som Pallas mår när han vet vad åsiktsförtryck faktiskt innebär för ett land? Hur kan man ha bakgrund i ett land som plågats av kommunismens totalitära välde, med förljugna medier som sitt främsta verktyg för att tysta folket, och ändå själv ljuga i medierna? Till och med folk från Mellanöstern och Afrika ser förfallet i Sverige. Jag pratade med en man från Irak nyligen, han sa att han hette Mohammed och röstade på SD. Han skakade på huvudet åt Sveriges förfall, han berättade att det är lugnare i Irak än i Hässelby och funderade på att återvandra då han inte hade lust att med sina skattepengar finansiera asylbedrägerier och en kriminalvård där fångar lever i lyx och får bättre mat än skolbarn och där JK betalar 840 000 kr till en dömd tortyrvåldtäktsman. Men Hynek Pallas ljuger glatt i en av Sveriges största tidningar.

Och så har vi förstås vårt public service, fullt av klimathysteriska miljöpartister som givetvis upprörs över att Carola påtalar sanningen. Själva älskar de att försvara förövare och skylla på offren. Svensken som drabbad av mångkulturalismens baksidor är ständigt på fel plats vid fel tidpunkt. I alla fall om vi ska sammanfatta public services syn på kriminaliteten i Sverige.

Jag blir riktigt bedrövad över hur Carola blivit behandlad. Jag tänker på hur jag själv utsatts för drev och jag tänker på de personer som tagit livet av sig efter offentlig mobbning från ljugande, ohederliga journalister som likt sadister älskar att smutskasta sina offer. Men sen tänker jag, inget ont som inte har något gott med sig! De här lögnerna gör det ännu tydligare att mainstreammedierna håller på att sätta sin sista potatis. Förtroendet för dem sjunker som en sten och deras lögner blir allt tydligare. För när man ser hur den svenska verkligheten ser ut och jämför med hur den framställs av lögnfabrikerna som är våra etablissemangsmedier, så inser man att lögnarna mycket snart nått vägs ände. Det är alltid som mörkast före gryningen.

KATERINA JANOUCH
programledare och kolumnist Swebbtv, författare och journalist

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program