”Katastrof för SD” att Elsa Widding lämnar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Elsa Widding var Sverigedemokraternas största tillgång i riksdagen. Men SD har ”degenererat totalt”. Makten är mer intressant än sanning och principer. Det var därför de inte stöttade Elsa Widding, menar Swebbtvs Lars Bern. Men drevet mot Elsa Widding säger också något större om västvärlden. Hela historien påvisar västvärldens förfall. Väst beter sig ”som vilka diktaturer som helst”, enligt Bern.
– Den västliga så kallade demokratin är inte värd någonting längre. Snart kommer man börja spärra in människor med sådana åsikter som jag har. Det är bara en tidsfråga.

Lars Bern är djupt kritisk till att Sverigedemokraterna inte stöttade Elsa Widding när hon utsattes för drev av media och L-medlemmar i regeringen.

– Till att börja med. Det är en katastrof för Sverigedemokraterna, säger Lars Bern i Swebbtv. Av de människor jag känner, som röstar åt det hållet, så är en betydande del av dem som röstade på SD för att partiet hade Elsa på en klart valbar plats. Så de har skjutit sig själva i foten när de inte ställde upp för henne. Hon var ju den som hade mest kryss av alla riksdagsmän som blev valda för SD. Möjligt att Åkesson hade fler, men det är ju någon sorts automatik när det är partiledaren, så det behöver man inte räkna.

– Så det är ett fullständigt självmål av SD att inte stötta henne.

Så varför stöttade de inte henne?

– Sverigedemokraterna har degenererat totalt, fortsätter Lars Bern. De är så förtjusta i makten och att få vara med vid köttgrytorna, så de är beredda att dagtinga på det som de gått till val på och som de stått för tidigare. Det får dessa konsekvenser.

Enligt Lars Bern är Elsa Widding kanske den riksdagspolitiker som är mest kunnig inom sitt område – av alla politiker i hela riksdagen.

– Men kunskap är ju inte viktigt längre. Nu är det andra saker som avgör politiken. De har alltså inte ställt för sin mest kompetenta riksdagsledamot som är deras största tillgång i riksdagsgruppen ur opinionssynpunkt. Det är en fullständig katastrof för partiet.

– Jag begriper inte vad de tänkt på.

Hade SD-ledaren Jimmie Åkesson stöttat Widding, hade väljarna straffat Liberalerna. Nu kommer de straffa Sverigedemokraterna.

– Det här drevet mot en så fantastiskt kunnig och engagerad människa som Elsa är så skamligt. Det är fullständigt för jävligt. Stora delar av vårt ”fina” etablissemang går på henne med rena jävla lögner. Det är så skamligt. Det här visar ju hur den västliga demokratin håller på att falla i bitar. Det som vi framhåller som skälet till varför vi ska motsätta oss rysk och kinesisk maktutövning. Vi har ju inget tolkningsföreträde. Vi beter oss som vilka diktaturer som helst. Den här jävla värdegrunden där man förbjuder människor att ha vissa åsikter. Det är förskräckligt.

– Den västliga så kallade demokratin är inte värd någonting längre. Snart kommer man börja spärra in människor med sådana åsikter som jag har. Det är bara en tidsfråga.

Lars Bern tror också att detta är början på en regeringskris.

– Efter sommaren kommer regeringen falla. Liberalerna är ju en mycket, mycket svag länk.

Drevet mot Elsa Widding startades av vänsterextrema Expo.

– Globalisterna, som styrs av en handfull hypermiljardärer och deras globala företag, har ju lyckats dupera hela vänsterrörelsen i väst. De har hela vänstern på sin sida. Tidigare, i min ungdom, gick de ut och demonstrerade mot kapitalismen. Men idag är de monopolkapitalismens främsta försvarare. Det är ganska intressant, säger Lars Bern.

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program