KATERINA JANOUCH:
Jag kräver att alla korkade kändisar hädanefter håller käften – era utspel förstör Sverige

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Jag är så urbota trött på alla korkade, okunniga och godhetsposerande kändisar som i samarbete med våra lika enfaldiga mainstreammedier (som ständigt ger dessa kändisar utrymme) gör det ena dysfunktionella utspelet efter det andra. Resultatet ser vi nu: Ett Sverige som är så förstört i grunden att kändisarna själva börjat emigrera härifrån. Och ja, jag anklagar er, allt vad ni heter, Läckberg, Schulmans, Wahlgren, Skarsgård med flera, alla era patetiska populistpolitiskt idiotiska utspel har varit rena påverkansoperationer för att krossa Sverige och göra vårt en gång fina land till ett riktigt skithål. Men ni ska veta en sak. Era sötebrödsdagar är över. Det ska inte längre vara gratis att göra korkade utspel som raserar vårt land. Vi är många som fått nog av er och er förbannade enfald.

Många av er korkskallar står nu på skammens svarta lista där ni 14 dagar efter den värsta slakten av judar sedan Hitlers gaskammare ”kräver” att ”våldet” ska upphöra helt utan att låtsas om hela förskolor som blivit utplånade av terroristerna i Hamas och barn som huggits ihjäl i sina sängar, nånting som skakat hela vår värld, i alla fall den delen av den som har hedern i behåll. Ni som har älskat att fylla era Instagramkonton med svarta rutor för Black Lives Matter och ni som glatt använt den nu bortgångna Förintelseöverlevaren Hédi Fried för att att göra politiska poänger mot allt som inte är den salongsvänster som ni så gärna frotterar er med. Ni har mage att prata om främlingsfientlighet och rasism och döda judar på 40-talet när ni inte säger ett knyst när våra gator och torg fylls av skränande massor av pöbel som vill döda såväl judar som bögar? Samt Kristna. Och er med, för den delen, otrogna kvinnor utan slöja. Eller i alla fall förslava er så ni blir fogliga, lydiga sexslavar. Och när ni får kritik kommer det nåt halvkvävt om att ”allt våld måste upphöra”. Ni försöker låtsas som om slakt av spädbarn är samma sak som Israels försvar mot terrorn? Fy fan, på ren svenska. Det är dock ingalunda glömt för att ni nu pudlar under galgen.

Ja, jag anklagar er, Sveriges patetiska kändisklägg. Ni som flinar upp er i tevesoffor för att kränga kläder smink, böcker och filmer och mat och gud vet vad. Ni som kindpussas på premiärer och dricker er fulla på gratis champagne. Sen låter ni er köpas när det är dags för val och sitter och promotar diverse politiker som aktivt saboterar Sverige eller för att sabba vårt land ytterligare. Jag anklagar er, varför använder ni inte era stora feta plattformar och megafoner för att göra skillnad på riktigt? Varför kräver ni inte att våra medier slutar ljuga, varför kräver ni inte att våra politiker börjar vidta akuta åtgärder för att rädda det som räddas kan av Sverige? En gång så bra land, nu norra Europas mest kriminella, med organiserad brottslighet och knark som stor del av BNP, med mord, sprängningar våldtäkter och otrygghet ständigt på agendan. Till och med ni själva flyr nu. Men alla har inte feta villor i Marbella att gömma sig i när skiten träffar fläkten.

Ni kavlar upp och ni skriver på och ni viker ut i er i den ena frågan efter den andra för att vaddå? Bli ännu rikare? Få folkets kärlek? Ni är ett sånt förbannat mörker. Jag kräver, håll i fortsättningen käften om sånt ni inte begriper! Att ni är okunniga om världen är en sak. Det kunde vara något tramsigt man avfärdar, typ, jaja, tillgjort klägg som nu koketterar om saker de inte fattar, vem bryr sig? Jag kanske inte skulle bry mig om ni i övrigt höll er på mattan. Om ni i övrigt arbetade för Sveriges bästa. Om ni använde ert kändisskap för att kräva att politikerna vidtar åtgärder för att få ordning på Sverige. Problemet är att ni inte gör det. Problemet är att era utspel skadat vårt land så in i helvete. Ert poserande med sossemaffian, med Annie Lööf, ert ställningstagande för en fullkomligt katastrofal massinvandring, era sympatier för kriminella våldtäktsmän, ert tomma svammel om ”alla människors lika värde” fast ni bara bryr er om er egen plånbok, ert fjäskande för dysfunktionella globalistlakejer, ert gullande med maktmissbrukande dårar som ansvarslöst monterar ner allt det som varit bra med Sverige.

2018 gick ni ut i ett liknande upprop som detta #vikräver där ni ”tog avstånd” från SD, mig veterligen det enda partiet som velat stoppa den vanvettiga utvecklingen som Sverige befinner sig i. Ni hjälpte till att promota Miljöpartiet som i princip monterat ner Sveriges energiförsörjning och som håller på att skicka oss mot statusen av ett industriellt u-land. Man skulle kunna tro att kändisars utspel inte påverkar vanligt folk men Sverige är ett litet land och politikerna vet att osäkra individer gärna lyssnar på kända personer och därför har de också betalat er för att ni ska säga att ni röstar på dem, bara för att påverka väljarna att göra detsamma. Det är så politisk propaganda fungerar. På samma sätt fungerar propaganda mot den judiska minoriteten, där ni skriver på upprop för att ge stöd åt dem som vill utplåna Israel och se till att varenda jude på jorden försvinner.

Moder Svea mår pissdåligt just nu. Och många är förbannade, precis som jag. Förbannade på politikerna, på medierna, och självklart i förlängningen också på er kändisar, som aldrig sätter ner foten och använder ert kändisskap för att markera att det är nog. Era gulliga klänningar och glada hemma-hos-reportage ger er inte frikort att fortsätta medverka till att Sverige raseras. Vad är det för land och värld ni vill lämna efter er? När era barnbarn en dag kommer fråga vad ni gjorde för att stoppa massförstörelsen av ert eget fosterland, det enda landet som är svenskarnas, kommer ni bara kunna svara ”jag skrev på upprop som gynnade terrorister på Insta – och gjorde allt i min makt för att stoppa de enda politiker som faktiskt på riktigt ville rädda Sverige”.

KATERINA JANOUCH
programledare och kolumnist Swebbtv, författare och journalist

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program