Invandrad SD-politiker: Invandrare har mindre rätt till landet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Faksimil riksdagens webbtv

Debatten om folkutbytet och vem som är svensk eller inte rasar för fullt. Nu blandar sig den invandrade sverigedemokratiska politikern och riksdagsledamoten Nima Gholam Ali Pour (SD) i debatten och menar i en intervju med DN att invandrare har mindre rätt till landet än etniska svenskar.

Folkutbytesdebatten har tagit fart rejält och såväl på sociala mediera som i vanliga medier pågår en politisk strid mellan de som menar att svenskar trängs undan av främmande folk och de som tycker det är i sin ordning. En som ställer sig på svenskarnas sida är den invandrade SD-riksdagsledamoten Nima Gholam Ali Pour, som menar att invandrare har mindre rätt till landet än svenskar.

Han säger i intervjun att även om han anser sig vara assimilerad och kulturellt svensk, så menar han att han ändå inte har lika stor rätt till landet som de svenskar vars förfäder har bott här i generationer.

Han är inte den enda invandrare som ställt sig på svenskarnas sida mot den kulturmarxistiska uppfattningen om att ursprungsbefolkningen inte skulle ha en naturlig och hävdvunnen rätt till sitt eget land. Invandrare som öppet vågar ha åsikter likt detta utsätts ofta för grova påhopp från kulturmarxister. Kulturmarxisterna hoppar på dessa invandrare då de ser dem som ett hot mot sin världssyn, när någon de anser vara ett offer slutar att bete sig som ett offer och vågar stå upp för vem de är samt det svenska folkets rättigheter.

Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson (SD) menade nyligen i en intervju med GP att fullt utövande muslimer inte kan vara svenskar, då det innebär att man avviker för mycket från svenska normer. Detta fick stort stöd på sociala medier, men väckte också anstöt i det politiskt korrekta etablissemanget. Bland annat menade migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) att Åkesson hade fel.

När den vänsterpartistiska lokalpolitikern Hawar Asaiesh (V), som är aktiv på Twitter menade att svenskar bara är en konstruktion, påpekade det inflytelserika Twitter-kontot Memingenjören den uppenbara hycklande ton hon anslår. Asaiesh är själv kurdisk nationalist och Memingenjören jämför hennes tweet om att svenskar bara är en social konstruktion, med en tweet där hon hyllar sitt eget kurdiska folk – var de än bor i världen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program