Illegala invandrare bussades hem till Kamala Harris: ”Gör ditt jobb”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

USA:s vice president Kamala Harris. Foto: The United States Senate-Office of Senator Kamala Harris/Public domain

Texas och Florida fortsätter skicka illegala invandrare till rika vänsterliberala områden i andra delar av USA. Under torsdagen anlände två hela bussar med invandrare till Naval Observatory i Washington DC, där landets vice president Kamala Harris bor, rapporterar Fox News. Bussarna var ”fulla av invandrare”, enligt tv-kanalen.

Republikanska politiker i USA har startat ett migrantkrig med Demokraterna.

Eftersom vänstern vägrar stoppa massinvandringen i söder, väljer politiker i Texas och Florida att omlokalisera illegala invandrare till rika vänsterliberala områden, som ön Martha’s Vineyard, ditt Floridas guvernör Ron DeSantis igår flög ett hundratal invandrare med ursprung i Venezuela.

Men det är bara ett exempel. Texas har omlokaliserat 10.000 invandrare till bland annat Washington och New York City.

Under torsdagen anlände två bussar med illegala invandrare till Naval Observatory i närheten av vice president Kamala Harris bostad i Washington DC. Harris flyttade till området i april 2021.

De skickades dit av Texas guvernör Greg Abbott.

”Vicepresidenten hävdar att vår gräns är ’säker’ och förnekar krisen. Vi skickar invandrare till hennes bakgård för att uppmana Bidenadministrationen att göra sitt jobb och säkra gränsen”, skriver Greg Abbot på Twitter.

Fox News frågade invandrare i en av bussarna om USA:s gräns i söder fortfarande är öppen. De svarar ja, i motsats till vad Kamala Harris ska ha påstått.

Nästan ingen av invandrarna talar engelska.

– Gränsen är inte stängd. Gränsen är öppen. Den är öppen, vi kom ju in. Inga problem. Vi kom in illegalt, säger en av dem till Fox News Griff Jenkins.

”Den pågående omlokaliseringen av inkommande illegala gränsöverskridare har blivit en populär protestmetod för sydstater som svämmas över av invandrare och som känner sig ignorerade av Bidenadministrationen”, förklarar Fox.

Se Fox News inslag när bussarna anländer:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program