”Globalistmedia” bakom hejdlös invandring till Storbritannien, enligt Farage

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Kaoset i den brittiska politiken fortsätter. ”Globalistmedia” jagar statsråd som försöker få stopp på invandringen över Engelska kanalen, säger Brexit-profilen Nigel Farage.

Brexit har knappast hejdat invandringen till Storbritannien. På en enda dag kan så många som 1.000 personer ta sig över Engelska kanalen, enligt Nigel Farage.

Hittills i år handlar det om 40.000 personer.

Det rör sig om unga albanska män, som sedan placeras på hotell, förklarar Farage.

– 300 hotell över hela landet är redan fulla. Så desperata är de att hitta boende. Det finns till och exempel på slott som de vill använda för invandrare, säger han i GB News.

Igår klargjorde inrikesminister Suella Braverman att hon vill stoppa ”invasionen” till landet och fixa det ”hopplöst slappa” asylsystemet, uppger BBC.

– Låt oss sluta låtsas som att de alla är flyktingar i nöd. Hela landet vet att det inte är sant, sade Braverman i parlamentet igår.

Men på grund av sin ståndpunkt i invandringsfrågan angrips hon av etablissemanget.

– Suella Braverman har sagt tuffare saker om denna kris än någon annan minister. Men globalistmedia är ute efter henne. De vill att hon jagas ut ur regeringen, säger Nigel Farage.

– Hon attackeras av Brexitmotståndare och globalister, fortsätter han på Twitter. Hon säger att det som sker i Engelska kanalen är en invasion. Det är samma ord som jag har använt i två år. Jag hoppas att hon står på sig, men tro mig, etablissemanget är ute efter henne, eftersom hon vågar säga att många av dem som kommer hit inte är flyktingar.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program