Globalisternas världsbild hotas – därav censurlagar och desperat åsiktsstyrning

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Västvärldens globalistpolitiker är extremt bekymrade över ”desinformation” och ”hat” på nätet – påstår de. Men egentligen är de bara bekymrade över att deras egen agenda håller på att avslöjas. Därför måste den skyddas med diverse åtgärder och censurlagar. Globalisterna försöker skydda sin verklighet från att helt falla samman.

Nyligen pekade globalistgruppen World Economic Forum ut ”missinformation och desinformation” som den största risken i världen.

Sedan följde andra efter. Som den svenska regeringen, som nu ska lära svenskarna ”förstå” och ”värdera” information – baserat på WEF:s varning. Sveriges regering utgår från vad World Economic Forum säger, och hänvisar till globalistorganisationen.

För att styra informationen inför EU lagar som Digital Services Act.

Men för vem är fri information egentligen ett hot? För globalisterna och politikerna själv.

– Man har ju på något sätt tvingat fram den här Digital Services Act, säger Hans Erixon, expert på globalistorganisationer som WEF, i Fjärde Statsmakten i Swebbtv.

– Det är EU-lagen, förordningen, för hur man ska kunna kontrollera.

Utifrån deras synsätt, påpekar han, är ju ”missinformation”, ”hat” och så vidare på internet alltså det största problemet i världen, på kort sikt större än den så kalla klimatkrisen.

Men detta är en förevändning. Och det är klart, om globalisterna och deras agenda avslöjas, kollapsar ju deras olika projekt, som klimatalarmismen.

– För det är ju när deras sanningar blir ifrågasatta som det blir ett hot mot dem, påpekar Hans Erixon i Swebbtv.

– Så det är ju det som de vill komma till bukt med. Detta är mycket anledningen till att EU-förordningen ”Digital Services Act” har kommit fram.

Se hela programmet HÄR.

Läs också följande:
Regeringen ska lära svenskarna ”förstå” information – hänvisar till World Economic Forum

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program