Globalistplanen: Tre nya klädesplagg per person och år

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Så kallade utsläpp från stadskonsumtion måste minska med två tredjedelar fram till år 2030 för att ”avvärja klimatkrisen”, hävdar globalistorganisatioen ”C40 Cities”, som är ett globalt nätverk av hundratalet borgmästare i ”världens ledande städer enade i aktion för att möta klimatkrisen”. Man föreslår bland annat tre nya klädesplagg per person och år.

Det var 2019 som globalistgruppen C40 Cities, som finns listade på World Economic Forums hemsida, publicerade en rapport som påstår att ”urban konsumtion”, alltså konsumtion i storstäder, driver globala utsläpp.

”Utsläppen till följd av konsumtion i höginkomststäder måste minska med två tredjedelar under det kommande decenniet för att avvärja klimatkrisen”, påstår organisationen.

I sin rapport ”Framtiden för urban konsumtion i en 1,5 gradersvärld” föreslås bland annat klädeskonsumtion som bygger på återvinning, uppgradering, uthyrning och återanvändning.

”Detta skulle möjliggöra en minskning av nya klädesplagg till så lite som tre per person och år och minska avfall, kostnader och påverkan. En minskning med 75 procent av avfall från försörjningskedjan kommer också att behövas för realisera den fulla potentialen för att minska utsläppen”, skriver man i ett pressmeddelande.

Rapporten anger också ett ”ambitiöst mål” om noll privatägda bilar 2030. Likaså noll köttätande och noll mejerikonsumtion. Människor ska få äta 2.500 kalorier per dag.

Det handlar alltså om framtidens ”klimatsmarta” städer.

Lyssna på psykologiprofessor Jordan Petersons kritik mot C40 HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program