Globalisterna spelar oss mot varandra – ”För att totalt kontrollera oss”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Shayan Barjesteh van Waalwijk van Doorn (CC BY-SA 4.0)

Globalisternas olika agendafrågor har ett delat syfte. Det går ut på att splittra och ”dela in alla i kontrollerbara grupper”, menar den brittiska nationalisten Tommy Robinson. Ett annat syfte är frånta folken deras fri- och rättigheter och makt.

Vad är syftet med globalisternas olika projekt, som ”klimatet”, massinvandringen, kulturmarxistiska idéer, identitetspolitik, wokeism etc?

I mångt och mycket handlar det om att bryta ner och splittra människor, samt att ta våra friheter och makt ifrån oss.

– Varför händer det? För att bryta ner samhällen, i syfte att totalt kunna kontrollera oss, säger Tommy Robinson om invandringen.

– Om du förstår vem du är… Det är samma anledning som de bröt ner familjen. De vill inte ha familjen. Om du har en stark familj. Om du har en stark historia samt förstår din kultur och var du kommer ifrån, så kommer du kämpa för det.

Och det är alltså detta man försöker rasera.

– Förstår du inget av detta, kommer inte du bry dig, fortsätter han. Vi har alla blivit spelade mot varandra. Det finns en företagsledd rörelse för att bryta ner våra samhällen och samhörighet. Det spelar oss alla mot varandra. Det har delvis fungerat.

– De vill ha dig svart, vit, gay, heterosexuell. De vill dela in alla i kontrollerbara grupper. Och medan de gör det tar de vår makt och frihet ifrån oss. Black Lives Matter handlade till exempel om detta. Att skapa splittring, inte enighet. Det har fungerat. Och tidigare har jag nog själv spelat med i det hela, när jag varit arg och frustrerad.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program