”Fullständigt fruktansvärt” – sanningen om covidsprutorna avslöjas allt mer

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det får vara nog nu. Covidsprutorna måste ”omedelbart” sluta ges till människor. Det säger Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys, och hänvisar bland annat till en ny japansk studie om överdödlighet samt brittisk cancerstatistik. Och det har kommit andra intressanta vetenskapliga intervjuer om covidsprutorna och cancer.

Det är i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys som Lars Bern bland annat berättar om en ny japansk studie som enligt honom visar på ett samband mellan överdödligheten och mRNA-sprutorna.

– Och sambandet är kristallklart, säger Lars Bern.

– Överdödligheten beror med stor sannolikhet på mRNA-preparaten. De är till stor skada för mänskligheten. De här mRNA-preparaten, som har fått Nobelpris för att rädda liv, har i stället fungerat precis tvärtemot. De har orsakat miljontals förtida dödsfall.

Lars Bern diskuterar även hur antalet bröstcancerfall ökat kraftigt sedan ”vaccinen” samt hur tumörerna börjat växa exceptionellt mycket, de har blivit mer aggressiva.

– Det är signifikant ökningar av cancer bland unga människor, fortsätter han.

– Så man bör omedelbart avbryta vaccinationerna med de här doserna. Och istället för de här idioterna till politiker som står i teve och säger att det här är bra mediciner, som är verksamma och ofarliga – det är lögn. Det här är jättefarliga preparat, som vi borde omedelbart sluta ge människor. Men fortfarande rekommenderas det här till stora grupper.

Det är ”inte klokt” vad som pågår, påpekar han.

– Det är fullständigt fruktansvärt! Jag trodde ju inte att jag skulle få uppleva att mitt förtroende för den etablerade sjukvården och de etablerade sjukvårdsinstitutionerna sulle gå så i botten som de gjort under pandemin, säger Lars Bern.

Se även ”Modiga människors” färska intervju med patologen och tidigare överläkaren Ute Krüger, specialist på bröstcancer. Under fredagen intervjuades speicalistläkaren även av Folkets Radio. Se likaså Läkaruppropets kommentar HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program