”Fullständig katastrof” – läkare om covidsprutans effekt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: VisbyStar (CC BY-SA 4.0)

”Vaccinet” mot covid-19 fungerade aldrig utan ökade i stället risken för stroke eftersom kroppen fylls med spikprotein både från sprutan och sedan infektionen, hävdar den amerikanska läkaren Peter McCullough i en intervju med Stinchfield Tonight.

Den mediala och folkliga hetsen kring covidvaccinet är borta. ”Bra att kasta ut ovaccinerade från vården”, skrev till exempel Aftonbladet i september 2021. Sådana rubriker präglar inte tidningarna längre. Men kritiken mot sprutan fortsätter – i alternativmedia.

Nu förklarar kardiologen Peter McCullough att risken för stroke skjuter i höjden med en covidinfektion efter vaccination, något han även skrivit en artikel om.

Detta eftersom vaccinet enligt honom inte fungerar, och både sprutan och viruset innehållet det giftiga spikproteinet.

– Folk som tog vaccinet, och sedan ändå fick covid eftersom vaccinet inte fungerar, inom fyra veckor efter sprutan, deras andel av stroke sköt i höjden, säger Peter McCullough. Och jag kan berätta att strokefallen som sker, som vi ser i dessa fall, försvagar många människor. Blir permanent förlamade. Hamnar på rehabiliteringscentrum. Tyvärr dör vissa senare.

– Detta är en katastrof. Att ta ett vaccin utan att det fungerar, och sedan drabbas av stroke, eftersom patienten är superladdad av spikprotein från vaccinet, och får mer sprikprotein av infektionen. Blodproppar. De utvecklar blödning och blodproppar i hjärnan.

– Det är en fullständig katastrof.

Enligt McCullough fungerade vaccinet aldrig, inte ens från början.

– Företagen tog så många genvägar och det gjordes så många överträdelser mot hur kliniska studier bör genomföras, att när allt kommer omkring, fungerade vaccinen aldrig.

De släpptes också på marknaden innan de testats ordentligt, säger han.

– De inspekterades aldrig, fortsätter Peter McCullough. Många har över tid krävt att de plockas bort från marknaden. Jag sade i den amerikanska senaten i december 2022 att de borde tas bort från marknaden. Ingen sade emot mig.

Se hela programmet HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program