Förra Pfizer-toppen: Därför orsakar ”vaccinet” så många biverkningar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Varför orsakar de så kallade mRNA-vaccinen en uppsjö av biverkningar? Den tidigare chefsforskaren på Pfizer, Michael Yeadon, har en förklaring. Det beror på att substansen kan sprida sig i hela kroppen och producerar något främmande i cellerna, vilket ger en autoimmun reaktion. Kroppen uppfattar alltså ett hot och går till angrepp. Om substansen till exempel ansamlas i äggstockarna, förstörs äggcellerna av immunsystemet.

Hur kommer det sig att det så kallade covidvaccinet kan orsaka så många olika och allvarliga biverkningar? Den förra chefsforskaren hos Pfizer, Michael Yeadon, anser sig ha en förklaring, påpekar han i en intervju med Infowars.

mRNA-vaccinet kodar nämligen för något som inte hör hemma i kroppen, vilket orsakar en autoimmun reaktion. Spikproteintet från sars-cov-2 är ett främmande, giftigt protein som ”vaccinet” får kroppen att massproducera.

Så här förklaras mRNA-vaccin på KI:s hemsida: ”Tanken med mRNA-vaccin är att smuggla in ritningar för virusprotein i våra celler i form av mRNA-molekyler. Cellerna kan då tillfälligt producera virusproteinet, vilket i sin tur leder till ett immunsvar.”

– När en person injiceras med en produkt som innehåller mRNA som kodar för något som inte hör hemma i din kropp kommer det att framkalla en autoimmun reaktion, säger Michael Yeadon.

– Ingen annan har påpekat detta. Har du märkt att det finns en omfattande mängd biverkningar från de här mRNA-vaccinen? Hjärtmuskelinflammation, neurologiska sjukdomar, proppar i hjärnan och så vidare. Jag tror jag vet varför. När du injiceras med den här substansen fördelar den sig inte jämnt i kroppen, fortsätter han. Det blir en klumpig fördelning. Var det än landar i kroppen, i ditt hjärta eller i blodkärlen i hjärna eller i benen eller var som helst, kommer ditt immunförsvar reagera och förstöra den vävnaden. Kanske cell för cell, du dör inte första dagen. Det är därför människor blir progressivt sämre och är konstant sjuka.

Händer detta till exempel i hjärtat, får man hjärtmuskelinflammation. Händer det i hjärnan, kan man få någon av många olika hemska neurologiska tillstånd, förklarar han vidare.

– Händer det i ögat, kan du få förlorad syn, vilket hänt två personer jag känner, säger Yeadon. Om det landar i äggstockarna: infertilitet. Ditt immunförsvar kommer förstöra äggcellerna i dina äggstockar. Om det hamnar i en gravid livmoder: dödfödsel eller för tidig förlossning. Detta förklarar alla effekter och den stora mångfalden av biverkningar. Men det ignoreras, trots att det enkelt går att se. Överallt i hela världen kan ärliga folkhälsotjänstemän se att det jag säger är sant, men de bara ljuger, ljuger och ljuger.

Enligt Yeadon är allt som sades om covid-19 en lögn. Viruset är inte alls så farligt som media och makthavare fick det att framstå som. Men de ville få folk att lyda, ta order via media.

Lyssna på hela den intressanta intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program