FN är ingen fredsorganisation – det är ”globalisternas marionettorganisation”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi SverigeDet blir svårt att på riktigt skicka ”fredsbevarande trupper” till Ukraina, vilket europeiska politiker nu överväger. Dels för att det då måste finnas en fred att bevara, dels för att båda inblandade länder måste vara överens om det – och dels, framför allt – för att FN är ”ingen fredsorganisation längre”, säger den förra FN-officeren Roger Richthoff i Swebbtv.

Nyligen varnade Ungerns premiärminister Viktor Orbán för att det finns en påtaglig risk för ett nytt världskrig. Enligt Orbán överväger nu europeiska ledare att skicka ”fredsbevarande styrkor” till Ukraina, vilket enligt honom skulle innebära att man passerar en ny gräns.

Denna fråga diskuterar den tidigare SD-riksdagsledamoten och FN-officeren Roger Richthoff i Swebbtvs senaste omvärldsanalys.

– Detta har ju ryssarna reagerat på starkt och sagt blankt nej till, säger Richthoff. Det är inte på en officiell nivå de här diskussionerna, utan en trappa ner.

Swebbtvs Mikael Willgert undrar exakt vad som menas. För att skicka fredsbevarande styrkor måste det väl först och främst finnas en fred att bevara, påpekar han.

– Precis, säger Roger Richthoff och skrattar. Kreml har reagerat väldigt starkt på detta.

– Att tro att ryssarna skulle acceptera det här, om det nu skulle gå så långt, vilket det inte gjort än. Men man läckte väl det här för att känna på reaktionerna.

Att prata om fredsbevarande eller fredsframtvingande trupper hade möjligen varit relevant under de mindre intensiva striderna i östra Ukraina innan Rysslands invasion.

Dessutom måste båda länderna vara överens om dylika ”fredstrupper”, säger Richthoff.

Enligt Roger Richthoff ser Ryssland ”mycket, mycket allvarligt” på västs planer.

FN är nämligen inte vad man utger sig för att vara, fortsätter han.

– Låt detta vara begravt långt nere. Det går inte att skicka FN i den här rollen. FN är ju ingen fredsorganisation längre. Det är en ”puppet-organisation” till globalisterna, ingenting annat. Det är ingen fredsorganisation. De styrs av helt andra delar.

Läs också: Lars Bern: ”FN har utraderat sin roll” – går USA:s och västoligarkernas ärenden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program