Expo tror sig vara klimatexperter – ”Hugger på allt Swebbtv gör”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Expo ger sig nu inte bara på så kallade ”rasister” och ”nazister” utan även ”klimatförnekare” och ”vaccinmotståndare”. Detta är ganska komiskt – och ohederligt, tycker Swebbtvs Katerina Janouch och Lennart Matikainen.

Vänsterextrema Expo har av någon anledning blivit väldigt fokuserade på Swebbtv på sistone.

Förra veckan försökte man dreva mot Swebbtvs nya vin.

Bland annat detta diskuterar Lennart Matikainen och Katerina Janouch i senaste avsnittet av Matti och Katti i Swebbtv.

– Expo hugger på allt Swebbtv gör. Det har blivit en extrem måltavla. Var det inte vår konferens så är det vinet nu, säger Lennart Matikainen.

– Expo är så infernaliskt, ursäkta uttrycket, dumma i huvudet. De fattar inte att de gett oss så mycket PR, och de har gjort folk förbannade.

Janouch håller med.

– Exakt. Det är folk som säger: ”Jag dricker inte vin i vanliga fall men jag kommer beställa det bara för att markera mot Expo, de ska inte tro att de kan förstöra”, säger hon.

Matikainen tror att ”95 procent” av svenska folket egentligen hånar Expo.

– Problemet är att Expo fortfarande betraktas som en seriös källa, säger Katerina Janouch. De har blivit en totalt besatt bandhund. De har gjort sig till experter på vetenskap och medicin, på klimatet, och kallar saker som inte över huvud tagit har med politik att göra för ”högerextrema” bara för att de inte gillar vad som sägs. Det tycker jag är så ohederligt. Men man får ändå tacka dem för de har faktiskt hjälpt oss väldigt mycket. Utan deras drev skulle kanske inte Expressen ha skrivit om det här. Efter att Expressen skrev om Swebbtvs vin kraschade hela servern. Det var ju så stort intresse. De har spridit kunskapen och kännedomen om Swebbtvs vin till hela Sverige.

– De har gjort oss en tjänst, påpekar hon. Vi är väldig glada och tacksamma för det. Så tack Expo och Expressen. Tack alla ni vänsterblivna som ondgjort er. Fortsätt med det.

Se:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program