EU-politiker varnar för ”sekten” i Davos

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

World Economic Forum är en farlig ”sekt” där miljardärer, politiker och media träffas för att bestämma vilken agenda som ska genomföras. Det hävdar den kroatiske Europaparlamentarikern Mislav Kolakusic på fredagen.

EU-parlamentarikern Mislav Kolakusic är tillbaka med ny blästrande kritik mot globalisterna.

Denna gång talar han om World Economic Forums möte i Davos, som avslutas idag.

– Den här veckan arrangeras det så kallade World Economic Forum, världens farligaste konferens, i Davos i Schweiz. Samlingen består av företag, miljardärer, lobbyister och politiker som valts in med hjälp dessas pengar, säger han i ett filmklipp på Twitter.

– Det finns inget större hot mot rättsstatsprincipen, demokratin och den fria marknaden än denna sekt, vars privata finansiella intressen är viktigare än mänsklighetens intressen. Det är den största nätverkande organisationen av konspiratörer som har satt agendan de senaste decennierna: krig, pandemi och den så kallade gröna omställningen, som gör miljarder människor fattiga runt om i världen, medan de själva blir enormt rika.

Enligt Mislav Kolakusic står dessa ”eliter” rentav för ondskefulla idéer.

Och eftersom de äger media och politik, får de igenom sin agenda.

– De tar fram maliciösa idéer som sedan genomförs av media och politiker som de äger, fortsätter han.

– Själva påstår de att en globaliserad värld styrs bäst av självvalda multinationella företag, regeringar och civila organisationer. Deras idé är: Vi väljer oss själva, vi deltar inte i demokratiska val, utan det är vi som regerar. World Economic Forum är per definition den största skaparen av korruption i hela världen, en plats där de som har tusentals miljarder euro träffar de som har politisk makt i sina hemländer i Europa och övriga världen. Varje år deltar dussintals politiska ledare i Davos för att ta order om vad de ska göra under kommande period. Och detta gör de gladeligen, eftersom de vet att deras karriär står och faller med denna sekt.

WEF har tidigare tillbakavisat kritiken som riktas mot organisationen, och förnekat att man önskar upprätta en ”världsregering”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program