EU-politikern: ”Största skandalen i medicinsk historia – största brottet mot mänskligheten någonsin”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

EU-parlamentarikern Christine Anderson går nu till ett skoningslöst angrepp mot världens regeringar som påtvingat människor det så kallade vaccinet mot covid-19. Hon påstår att det handlar om en farlig substans och att massvaccineringen omgående måste stoppas.
– Vad i guds namn har de gjort? Vad i helvete är det som pågår?, säger hon.

Det är den tyska politikern och EU-parlamentarikern Christine Anderson som nu går till en ny attack mot covidhanteringen och massvaccineringen.

Dels under en konferens i EU-parlamentet angående vaccinskadors effekt på flygsäkerheten, dels i en intervju med War Room.

Enligt Anderson kan flygkaoset bland annat kopplas till tvångsvaccineringen mot covid-19. Vissa piloter har vägrat ta det så kallade vaccinet, och andra har fått biverkningar som gör att de inte längre kan flyga. Att ta läkemedlemet kan ha varit det värsta beslutet i deras liv, hävdar hon.

– Jag är ganska säker på att den här vaccinkampanjen kommer bli den största skandalen i medicinsk historia och dessutom kommer bli känd som det största brottet som någonsin begåtts mot mänskligheten, säger hon under konferensen samtidigt som andra i panelen börjar gråta.

Hon förklarar också att detta är en kamp mot ”skrupelfria globalister”.

Christine Anderson fortsätter:

– Vad i guds namn har de gjort? Det är faktiskt helt otroligt och det jag kommer säga härnäst riktar jag till varenda folkvald representant i alla västerländska demokratier. Jag frågar er, vad har ni gjort? Ni gjorde inte ert jobb. Och påstå inte att ni inte visste. För vem som helst kan ha förstått detta. Om ni hade brytt er tillräckligt mycket om andra människor, om ni hade brytt er tillräckligt mycket för att göra ert jobb borde ni ha vetat, och dessutom är det ert förbannade jobb att veta. Det är ert jobb att skydda de människor som valde er.

– Än en gång frågar jag: Vad har ni gjort?!

Enligt Christine Anderson går det inte längre att blunda för alla de vaccinskador som skett.

– Vad i helvete är det som pågår? Jag vet inte vem som tjänar på det här. Tja, jag vet ju att läkemedelsföretagen gör det såklart, men än en gång: Vi förtroendevalda måste göra vårt jobb.

Under de första sju månaderna efter vaccinkampanjen uppstod 20 gånger fler inrapporterade allvarliga vaccinskador och 23 gånger fler dödsfall än från alla andra vaccin tillsammans de senaste 20 åren, hävdar hon i Steve Bannons War Room.

– De borde ha stoppat detta omgående, säger Christine Anderson och påpekar att det är vad hon kommer kämpa för i Europaparlamentet, att vaccinen dras tillbaka.

Hon hävdar att flygsäkerheten inte längre går att garantera på grund av vaccineringen.

– Regeringar måste sluta påtvinga folk detta gift, vilket det i princip är.

– Någonting stort är på gång, säger hon vidare. Detta kommer visa sig vara det största brottet någonsin mot mänskligheten.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program