EU-politiker: ”Vaccinet” det största brottet mot mänskligheten någonsin

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det så kallade covidvaccinet kommer gå till historien som det största brottet mot mänskligheten någonsin. Det hävdar Eruopaparlamentarikern Christine Anderson i en intervju med Anita Krishna.

Det är den tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson som nu kommer med ny häftig kritik mot politikerklassen i väst.

Enligt Anderson råder det inte någon demokrati här längre, utan de ”folkvalda” politikerna jobbar för helt andra intressen än folkets.

– I en demokrati måste du agera för folket och dess bästa. Men det sker inte längre, säger hon.

– Det gör det verkligen inte. De tjänar alla möjliga intressen. Särskilt de senaste tre åren har vi sett hur de i mångt och mycket tjänat läkemedelsföretagens intressen, när de tog fram de här löjliga mRNA-sprutorna som de kallade vaccin. Och de bryr sig inte om folkets säkerhet som de injicerade med det här. Miljontals, miljarder.

Det som visat sig de senaste åren, enligt Anderson, är en helt ny nivå av grymhet.

– Det mest skrämmande är att de alla verkar läsa från samma manus. Termerna som de använder. ”Build back better”, ”säkert och effektivt”, att ”ingen är säker förrän alla är säkra”.

– Detta är bara ord som flyter omkring. Men vad menar de med att ”ingen är säker förrän alla är säkra” – uppenbarligen betyder det tills alla tagit sprutan. Men var någon säker med den där mRNA-sprutan? Jag tror inte det, fortsätter Christine Anderson och påpekar att mer och mer uppdagas för varje dag som går.

– Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Hela den här vaccinationskampanjen kommer hamna i de medicinska böckerna som den största medicinska skandalen någonsin. Och ja, det kommer bli känt som det största brottet som någonsin begåtts mot mänskligheten.

Läs också:
”Fullständigt fruktansvärt” – sanningen om covidsprutorna avslöjas allt mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program