EU-globalisterna angriper Ungern – ”Vill vända folket emot Orbán”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Alan Santos/PR (CC BY 2.0)

EU:s styrande ”liberaldemokratiska” krafter vill nu dra in 80 miljarder kronor i ekonomiskt stöd till Ungern. Samtidigt påstår parlamentet i den globalistiska organisationen att Ungern inte längre är en demokrati utan en ”hybridregim”. Ungernkännaren Ted Ekeroth säger till Swebbtv Nyheter att det troligen handlar om att vända folket emot Ungerns nationalistiska premiärminister Viktor Orbán och dennes regeringsparti Fidesz.

EU-parlamentet har bestämt sig för att Ungern, vars nationalkonservativa regering har ett starkt stöd hos sin befolkning och egen majoritet i landets parlament, inte är en demokrati.

Ungern anses i stället vara en ”hybridregim med parlamentariskt envälde”, uppger Europaportalen, som påpekar att samtliga svenska EU-politiker utom Charlie Weimers (SD) och Peter Lundgren stod bakom förslaget.

– Ungern har blivit EU:s första icke-demokratiska medlemsland och det blir bara värre och värre och värre. Skurkregeringen i Ungern ska inte få ett enda öre av våra skattebetalares pengar, säger Socialdemokraternas Evin Incir enligt Europaportalen.

Och nu vill EU-kommissionen dra in 7,5 miljarder euro i ekonomiskt stöd till landet.

”Att EU agerar mot Ungern genom att hota dra in 80 miljarder i bidrag är högst rimligt”, tycker Aftonbladets kolumnist Wolfgang Hansson.

Enligt EU-kännaren och tidigare SD-politikern Ted Ekeroth är EU ute efter att försvaga Ungerns regering internt bland den ungerska befolkningen.

– Orbáns stöd av folket är ett problem för EU, säger Ekeroth till Swebbtv Nyheter.

– Men han kommer inte vika ner sig. Han är ideologiskt övertygad.

Viktor Orbán har dock vissa ”bundsförvanter”, så som Italien, som kommer försöka stoppa EU:s anti-ungerska försök, menar Ted Ekeroth.

– Syftet är egentligen inte att göra skada för Ungern i stort. Jag tror det handlar om att sätta press på den ungerska befolkningen, åtminstone vill man övertyga dem om att så här ser EU och världen på er ungrare för att ni stödjer Orbán och Fidesz.

– EU har ett intresse av att få den ungerska befolkningen att vända sig emot den enda starka konservativa kraft som finns i Europa idag.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program