EU-bossen fick globalistpris av Bill Gates – utlovar globalt krissystem

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Ursula von der Leyen. © Foto: CC-BY-4.0: © European Union 2019 – Source: EP (CC BY 4.0)

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har erhållit Bill Gates utmärkelse ”Global Goalkeepers Awards”. I sitt tal hyllade hon det så kallade ”vaccinet”, samtidigt som en överläkare i Sverige nu alltså säger att substansen ger aggressiv cancer.

I sociala medier görs liknelser om västvärlden som verklighetens variant av dystopin Hungerspelen – Hunger Games – där makteliten sprätter omkring med fnattiga idéer i varandras överdådiga forum i fashionabla klädedräkter samtidigt som vanligt folk lider.

Tidigare i veckan tilldelades EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen globalistpriset ”Global Goalkeepers Awards”.

Av vem då? Jo, Bill & Melinda Gates Foundation, som även bland annat är globalistorganisationen WHO:s näst största finansiär.

Stiftelsen förklarar på sin hemsida att Ursula von der Leyen är erkänd för sitt ”extraordinära arbete att uppnå FN:s mål om hållbar utveckling”.

Hon är en ”förkämpe för global hälsa och rättvis fördelning”, heter det.

– Kära Melinda, kära Bill. Ärade gäster. Tack så mycket. Det är en sådan ära att få detta pris, inledde Ursula von der Leyen sitt tacktal igår.

I det korta framförandet fokuserade hon på den så kallade ”pandemin” och ”vaccinet”, som enligt en svensk överläkare leder till aggressiv cancer.

– Idag importerar Afrika 99 procent av alla nödvändiga vacciner, fortsatte von der Leyen. Detta är inte hållbart. Vi har börjat samarbeta med Afrika och Latinamerika för att över tid skapa tillverkningskapacitet och ett nödvändigt ekosystem i regionen – för regionen. Från mRNA-teknologin, till att möjliggöra en regulatorisk miljö för kompetensutveckling.

Samtidigt hyllade hon läkemedelsindustrins förmåga att ta fram det så kallade vaccinet.

– Vi nyttjade den privata sektorns kraft. Det ska inte förvåna oss att de öppna samhällena utvecklade och producerade miljarder av de livräddande vaccinerna, sade hon.

EU-chefen berättade också att man nu håller på att ta fram ett ”globalt” system för att kunna hantera framtida påstådda kriser.

– Gick allt enligt plan? Nej, det rådde en global brist på beredskap. Du, Bill, förutspådde detta och varnade oss redan 2015. Men vi lärde oss vår läxa och det globala beredskapssystemet är nu under uppbyggnad.

– Tack så mycket igen för denna utmärkelse.

Statyetten hon erhöll är utformad som globalistsymbolen ”De globala målen” (se nedan).

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program