Efter covidtyranniet: Stor konferens i Oslo – vill återinföra ”förnuft” i läkarkåren

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Mikroskopbild på SARS-CoV-2 från februari 2020. © Foto: NIAID (CC BY 2.0)

”Gör ingen skada”. Så heter konferensen som arrangeras i Oslo den 19 november för att försöka återinföra ”förnuft” bland forskare, läkare och inom folkhälsoarbetet.

Det är gruppen Nordiska coviddeklarationen och Norska läkar- och hälsoarbetarförbundet, NLHF, som nu arrangerar en stor konferens i Oslo med anledning av den så kallade covidpandemin och ”vaccineringen”.

Konferensen går under namnet ”Do No Harm”, gör ingen skada.

Deltar gör flera forskare och läkare som blivit världsberömda för sin kritiska rapportering av länders inte sällan hänsynslösa och irrationella covidhantering.

Bland deltagarna återfinns bland andra den amerikanska patologen Ryan Cole (som Swebbtv Nyheter skrivit flera artiklar om HÄR), den brittiska kardiologen Aseem Malhotra (som Swebbtv Nyheter rapporterat om HÄR) samt den franske professorn i infektionssjukdomar Christian Perronne (som Swebbtv Nyheter rapporterat om HÄR och intervjuat HÄR).

Även den svenske läkaren Sven Román deltar.

Syftet med konferensen är att ”återföra helighet och förnuft till folkhälsointerventioner, vårdpraxis och hälsoforskning”, skriver man på sin hemsida och fortsätter:

”Vi har gått in i en ny tid av regeringsledd auktoritarism under täckmantel av biosäkerhet och med en aldrig tidigare skådad censur av vetenskaplig debatt som hotar själva premissen för folkhälsan och vårdarbetets helighet.”

”Sedan Världshälsoorganisationen utropade en pandemi den 11 mars 2020 har våra regeringar i varierande grad vidtagit drakoniska åtgärder som har fått allvarliga konsekvenser för individer och samhället som helhet och som måste ses som ett allvarligt brott mot våra grundläggande rättigheter”, skriver Nordiska coviddeklarationen på sin hemsida.

En biljett kostar 1.200 norska kronor inklusive mat. Konferensen äger rum den 19 november.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program