”Den dårebaserade internationella ordningen” – globalistagendan faller

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

I helgen blev nationalistiska Nationell samling största parti i Frankrike. Men detta är bara början. Regering efter regering i väst hotas till fall av väljarnas missnöje, förklaras det i en artikel i Asia Times. Detta eftersom den politiska klassen anammat en och samma destruktiva agenda som bara försämrat befolkningarnas livskvalitet.

Det är en av Asia Times kända kolumnister, David P. Goldman, som nu skrivit en artikel rubricerad ”Den dårebaserade internationella ordningen”.

Där hävdar han att västerländska regeringar nu faller en efter en.

Enligt artikeln är det första gången något liknande sker sedan Westfaliska freden.

”Vilken kollektiv förbannelse har drabbat västvärldens ledare så att alla deras väljare har kommit att förakta dem med enorma marginaler? Det finns en enkel förklaring till den kollektiva förstörelsen av regeringarna i väst: alla gick med på en agenda som deras väljare avvisar eftersom det har försämrat kvaliteten i deras liv. Spontant och samtidigt reser sig väljarna i väst för att avvisa sina ledare”, kan man läsa i artikeln.

Enligt kolumnisten har den politiska klassen drabbats av ett ”hisnande” bakslag. I deras misslyckade agenda återfinns bland annat den globala överenskommelsen om klimatlarmet, som placerats ”före industriell produktivitet”.

Bakgrunden är helt enkelt att politikerna har ”skrivit på samma globalistiska agenda” som nu faller ihop, skriver han vidare i en kommentar på X.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program